desember 2014

Snart jul

Heia!
Da vil jeg nok engang beklage for at jeg ikke har blogget på lenge, men siden det snart er jul har jeg hatt mye annet å tenke på. Gleder meg så utrolig mye. Imorgen er det allerede lille julaften. Som vanlig pleier vi å pynte treet, men vi pyntet det allerede i går. Men imorgen skal vi legge under gavene. Jeg er så utrolig spent på hva jeg får i år. Kan nesten ikke vente. I morgen drar jeg også en tur til pappa fordi jeg skal ferie jul med mamma. Jeg håper alle får en fin kveld videre!

flim av juleshowet

 

Jeg er med på konkurranse partiet (den siste dansen)

Juleshow

Heia!
Som dere vet hadde turnforening et juleshow i braathallen. Det var super koselig. Dette  var mitt første  show med konkurranse partiet og det gikk kjempe bra. Det var utrolig mange som kom å så på. Jeg var faktisk i hallen fra klokken 09-20. Når jeg kom dit så skulle vi flytte turn matta, så begynte alle partiene å trene. Men tiden gikk veldig fort. Etter showet ble jeg intervjuet av tk. Snart kommer det også en video fra turn showet. Gled dere.

2. Desember

Heia!

Da har det endelig den siste og beste måneden av året kommer, desember. Er så utrolig koselig å få julestevning igjen. Dessverre har jeg ikke hatt verdens beste start. Jeg har vært hjemme fra skolen disse to skoledagene. Jeg har følt meg ganske sliten og ikke helt i form, men det har ikke vært så ille. Da jeg var hjemme så jeg på ''jul i blåfjell'', lagde meg mat og drakk te. Tilbake til julen. Jeg har også fått åpnet to luker fra trolig verdens beste julekalender. Jeg har ''the body shop'' jule kalenderen. Så langt har jeg fått en håndkrem og en neglefil. Gleder meg til å se hva mer som kommer.

 

Sånn ser kulekalenderen ut.

Hvilken julekalender har dere?

Er dere syk?