desember 2013

bilder fra julaften
Ny mobil

mine julegaver 2013

Fikk dere mye fint?

Bloggen er 2 år

Heia!

I dag er det lille julaften og bloggen er 2 år. Husker godt hvor glad jeg var når jeg laget denne bloggen. Jeg har tenkt til å blogge lenge fremover også. Her er noen minner:

 

 

Innkjøp fra Trondheim- video

Heia!

Nå er det en stund siden jeg har hadt videoblogging. Jeg skal prøve å ha videoer oftere. Men jeg har en konto på videofyme. Jeg heter vildesbjerkelund eller vildesamseth og der har jeg mye videoer. Her er en video. Skal legge ut ''hva jeg fikk i jula 2013'' på bloggen etter julaften. Gled dere♥

Trondheim

Heia! 

klkken seks i går kom vi fram til trondheim. Hotellet vo sover på er veldig fint. i går gikk vi å handlet i sju tiden. Vi rakk ikke så mye shopping før butikkeme var stengt. Klokken åtte spiste vi på fridays. det er kjempe god mat der. I dag har vi vært på shopping. Jeg har fått handlet en del. Jeg skal prøve å huske å spille inn en innkjøpsvideo. mest sansynleig kommer det. I kveld tror jeg vi skal spise på egon oppi tyholttårnet (Vet ikke hvordan det skrives). I morgen drar vi i tolv tiden hjem over. Det er litt sykt at det er tre dager til jul. Gleder meg veldig. Jeg har ingen bilder fordi jeg blogger på pcen i resepsjonen. Jeg blogger på en mac og det virker ikke å kopiere eller lagre bilder så det blir ikke noen bilder i dette bilde desverre.

 

Snart ferie

Heia!
På fredag er det siste skoledag før jul. Gleder meg! Vi skal ta med godteri og kose oss. Når ferien begynner drar jeg, mamma, Synne og Gunnar til Trondheim. Gleder meg kjempe mye. Skal prøve å få tatt noen videoklipp jeg kan legge ut. Skal prøve å bli flinkere med videoer

Dårlig blogging

Heia!

Først må jeg beklage for dårlig blogging. Jeg har vell bare hatt mye og gjøre pluss at jeg har glemt det. Men skal prøve og huske det og bli flinkere til å poste nye innlegg. I går var jeg i molde. Vi hadde oslo besøk. Det var veldig koseligt. Vi spiste pinnekjøtt og dessert. I dag har jeg vært på skolen. Vi dro klokken 10 til byen. Alle skolene i Kristiansund samlet seg for å vise sin støtte for barneavdelingen. Vi sang sangen slå ring. Her har dere sangen:

 

Papperkake baking

Heia!
I går ble jeg med Marlene etter skolen. Vi gjorde lekser og spiste tomatsuppe. Senere dro vi til tante å lagde pepperkake. Etter hvert begynte vi å pyntet. Det var kjempe koselig

Mandag igjen

Heia!

Da er det ny uke. Dette blir en morsom uke. I dag skal jeg på trening. Gleder meg. I morgen skal jeg kjøpe ny fisk fordi fiskepinne døde. På onsdag skal jeg bake pepperkake. Jeg skal dra til tante og bake. Resten av uken er det litt usikkert. Jeg har foresten flakslodd som kalender og har vunnet 130,- og håper jeg vinner mere.

 

Bilde fra google

Fiskepinne

Heia!
i dag var jeg, Gunnar og Adrian på futura. Vi kjøpte en fisk! Alle skal ha sin egen fisk, men vi kjøpte først min. Fisker er kjempe søt og heter fiskepinne!

Skal prøve å få litt bedre bilde imorgen!

Smile

Flying with you

De som ligger framerst til venstre er meg og Charlotte (turn partneren min). Showet kunne ikke gått bedre! Er så fornøyd som fikk Charlotte som partner. Gleder meg til å trene med henne imorgen!

Turn show

Heia!
I går var det turn show i braathallen. Jeg skulle egentlig stå opp klokken ni i går fordi jeg skulle møte opp klokken 11. Men jeg forsov meg så jeg våknet ti minutter før jeg skulle være i braathallen. Jeg hoppet i dusjen og spiste og dro til braathallen. Jeg fikk gå gjennom minitropp og 5-7 dansen 3 gang. Minitropp generalprøvene kjempe bra! Jeg datt ikke av partneren min en gang! Da det var show var jeg litt nervøs for å falle av partneren min, men showet kunne ikke gått bedre. Var så fornøyd når vi gikk av scenen!

...

Jeg og partneren min er lengst til høyre. Det er flere par med der men de ble ikke med på bilde.