desember 2012

The last day of 2012

Heia!

Da er det nytårsaften igjen. Klokken 6 går vi ner til nabon å spiser og har mimelek. Vi skal ogå spise smash-kake. Dere kan få se bilde av kaken etterpå. Så skal vi ute å se på fyrverkeri. Igår var jeg nede hos nabon å badet i stampen deres. Idag er det bare siste dag av 2012. Det er på en måte litt rart å tenke på. Har ikke mye mer å skrive. Ha en fin nyttårsaften!

Hva synes dere?

> 2013

Heia! 

Imorgen er det nyttårsaften og det vil si at imorgen er det siste dag i 2012. Det vil også si at deg snart er skole igjen. Lell om vi har hadt en lang ferie har jeg ikke så lyst på skole. Gleder meg til å se venner da! Ha en fin dag!Hva synes dere?

Picture

Heia!

Desverre ble jeg litt dårlig idag så jeg kunne ikke til Mathilde. Jeg skulle jo egentlig ligge til henne, men det ble det jo heller ikke noe av. Men jeg skal kanskje treffe henne imorgen. Nå skal jeg snart spise og kjøpe lørdags godt. Nå sitter jeg bare å har web med Frida! Ha en fin kveld videre.

Hva synes dere om bildene?


Favoritt genser

Ginatricot  xs

Hva synes dere?

Badeland

Heia!

Idag har jeg vært i badeland med Christer (stebroren min). Det var kjempe artig! Nå sitter jeg å slapper av og ser på tv. Idag spiste vi taco. Imorgen skal jeg på et lite disco!Har du vært i badeland idag?

Snø vær

Heia!

Kom ikke på en bedre overskrift. Idag har det snødd og blåst mye. Å jeg så faktisk et lyn. Jeg og Marlene vår ute. Når det ene lynet slo ned. Så med en gang vi så det vart vi redde å sprang inn. Siden det var så dårlig vær så ble vi hjemme. På den tida har jeg bare slappet av. På lørdag skal jeg på en liten disco hos ei vennine. Da skal jeg også sove over. Kansje det blir blogging da. Jeg skal iallefall ha med pc'en. Ha en fin kveld videre ♥Liker dere været?

271212

Heia!

Nå har jeg og Marlene akuratt spist frokost. Senere idag skal jeg en tur til molde. Så det blir nok ikke et innlegg før ikveld så derfor tenkte jeg at jeg bare kunne poste ett nå. Snart er det nyttårsaften. Gleder meg. Kanskje jeg tar noen bilder med ipoden min. Kommer ikke på noe mer å skrive ♥

Hva synes dere?

Overnatter

Heia!

Grunnen til at jeg ikke har blogget idag er fordig jeg har vært i sels<kap til tante laila ♥ Først spiste vi litt mat. Så spiste vi dessert. Så dro jeg, Marlene, Solveig og Synne opp å sang. I ste så jeg og Marlene tina&bettina the movie. Imorgen skal jeg på en liten moldetur. Her er bare noen bilder fra idag:Hva har dere gjort idag?

Noen bilder fra igår og idag

Hva synes dere?

Julegaver- video

Hva synes dere?

Julesrømpe

Nå skal jeg snart i kirken. Meg akuratt nå:

Har dere lukesrømpe?

Merry christmas

Heia!

Nå er det endelig jul. Nå skal jeg snart se 3 nøtter til askepott og spiser godis. Klokken 2 skal jeg i kirken med Synne og pappa. Gleder meg så utrolig mye til i kveld. Er spent på hva jeg får i gave. Vi skal spise pinnekjøtt og medisterkake. Til dessert skal vi spise riskrem. Nå kan jeg si at jeg har litt julestevning. Regner med at når vi åpner gaver så blir jeg i onkelig julestevning. Nå vil jeg bare ønske alle dere en kjempe fin jul og en fin dag ♥

Skal dere i kirken?

Lille julaften

Heia!

Da er det lillejulaften da. Å imorgen er det faktisk jul.Idag har vi spist julegrøt å pyntet tre. Dagens høydepunt var å få legge gavene under juletreet. Av en rar grunn har jeg ikke en utrolig stor julestevning. Gleder meg til imorgen tidlig også. Da skal jeg se tre nøtter til askepott. Så skal jeg Spise godteri fra juesokken. Ha en fin lillejulaften videre ♥


Litt uklart...Har dere også pyntet tre idag?

Bloggen min er 1 år

Heia!

Idag er faktisk bloggen min endelig 1 år. Det er litt rart å tenke på. Føler ikke at jeg har blogget så lenge. Å imorgen er det jul!! Gleder meg så utrolig mye. Kansje mest til å åpne gaver. I siste videobloggen lovet jeg at jeg skulle ha en spesiell video på bloggen de 23.Desember. Her er en video der dere får se noen tilbakeblikk fra bloggen!  

Ta på 720p for bedre kvalitet!

Hva synes dere?

Julen nærmer seg

Hva synes dere om bildene?

Only 2 days left

Heia!

Da har jeg akuratt kommet hjem fra Ålesund. Jeg fikk endelig troffet Trude. Det var kjempe koselig! Vi spiste på indisk resturante der Trude jobber. Det var god mat. Dette blir på en måte min lille-julaften. Skal snart pynte treet til pappa. Å senere skal vi spise gyros. Tenk at det bare er 2 dager igjen til jul. Gleder meg kansje mest til å åpne gaver. I morgen legger jeg ut en spesiell video på bloggen. Imorgen skal jeg pynte treet til mamma, og jeg skal spise julegrøt. Ha en fin keld videre!

Hva har dere gjort idag?

Ålesund

Heia!

Da er det endelig fredag og juleferie. Idag var jeg på skolen. Vi hadde med oss godis. Vi hadde bare kosedag. Vi så på juleforestilling, gikk rundt juletre og vr på klasserommet og gjorde forskjellig. Imorgen tidlig drar Jeg,pappa, Synne ovs til Ålesund. Vi skal treffe Trude (storesøstra mi). Jeg gleder meg utrolig mye til det! Senere imorgen skal jeg også pynte juletreet til pappa. Å på søndag skal jeg spise grøt og pynte juletre. Å på mandag er det jul :D Helt utrolig deilig. Gleder meg noe syykt. Ha en fin helg ♥

Hva skal dere i helgen?

 

Baking

Heia!

Nå føler jeg meg mye bedre. Så imorgen skal jeg på skolen. Mamma har baket pepperkakemuffins og serinakaker. Det var kjempe godt. Imorgen er det kose dag på skolen. Har fått litt godteri til imorgen. Å i helgen vet nok alle hva jeg skal, men jeg skal en ting som ingen av dere vet. Dere får vite hva jeg skal i morgen :)

Har dere baket noe idag?

4 dager til jul

Heia!

Ble hjemme idag også. Kjenner meg egentlig helt ferdig. Er så sliten i stemmen at jeg klarer nesten ikke å si ferdig en setning. Håper jeg blir frisk til i morgen for da er det kosedag,pluss at det ikke er utrolig artig å være hjemme. Dette må være det værste tidspunktet for å være syk. Hater virkelig å være syk rett før jula. Foresten er det bare 4 dager til jula er her. Gleder meg ♥

Er dere syk?

19.12.12

Heia!

Nå sitter jeg å ser på tv og slapper av. Er fortsatt ganske forsjølet, men vi får se om jeg drar på skolen imorgen da. Håper jeg blir frisk til helgen. Nå er det snat jul. Vet jeg har skrevet det mange innlegg på rad. Etterpå skal kansje jeg, mamma og Synne se titanic. Ha en fin kveld!

Har dere vært syk idag?

Syk

Heia!

Idag er jeg hjem fra skolen. Jeg våknet opp med at jeg nesten ikke kunne snakke. Jeg er så utrolig forsjølet. Føler at det er veldig kjedelig nå som det bare er 5 dager til jul. Håper jeg hvertfall blir frisk på fredag for da er det kose-dag på skolen. SÅ ja. 


gammelt..

Er dere syk?

 

 

 

6 dager til jul

Heia!

Nå er det bare 6 dager til jul. Gleder meg utrolig mye til jul. Senere idag skal jeg,mamma og Synne kjøpe juletre. Nå sitter jeg å ser tv. Idag på skole laget vi julekort. Klarte å lage 4 kort. Ha en fin dag!


1 år siden.

Hva skal dere idag?

Siste shopping-turen

Heia!

Da er jeg ferdig nesten med julehandelen for i år. Jeg var idag på shopping på futura med Frida. Jeg kjøpte de tre siste julegavene som jeg manglet. Jeg mangelr bare en gave til. På lørdag og søndag skal jeg pynte juletreet. På lørdag skal jeg pynte pappa sitt tre. Å på søndag skal jeg pynte til mamma. Å på mandag er det endelig julaften. Gleder meg utrolig mye. På fredag er det kosedag på skolen. Vi skal gå rundt juletreet. Jeg skal ha med litt godis. Ha en fin uke!


Jula 2010.

Har dere handlet julegaver idag?

Snart ferdig med julehandel

Heia!

Da har jeg kommet hjem fra julehandelen. Har snart blitt ferdig med julehandelen for i år. Jeg traff Marlene på futura. Hun hjalp meg å kjøpe en gave. Jeg kjøpte 4 gaver. Nå har jeg ca. 2/3 gaver igjen. Nå er det ikke lenge til jul. Gleder meg utrolig mye ♥

Har dere handlet julegaver?

Videoblogg

Hva synes dere om videoen?

Akedag

Heia!

Idag tidlig ble jeg og Synne hentet av Annbjørg (søskenbarn). Vi skulle opp i bakken til bestefar og aket. Solveig (søskenbarn), Matz, Arild, Kristine og Marlene var også der. Det var utrolig moromt og korselig. Vi spiste litt godis og drakk kakao. Etter det så jeg opptak av julekongen og pakten. Nå sitter jeg å ser julepakten. Ha en fin helg videre!

Hva har dere gjort idag?

Tilbake fra bursdag

Heia!

Da har jeg akkurat kommer hjem fra bursdagen til Mathea. Det var veldig gøy. Vi så ikke Tina&Betina fordi at lyden klikka for mye. Vi spiste taco. Vi gjorde litt forskjellig. Imorgen skal jeg kansje ligge til Frida vis det er greit. Nå sitter jeg å hører på musikk. Ha en fin helg ♥

Har dere vært i bursdag?

Bursdag

Heia!

Kl.6 skal jeg i bursdag til Mathea. Vi skal se tina&betina the movie og spise taco. Nå sitter jeg å ser tv. Rundt 5 tiden skal jeg begynne å ordne med. Idagpå skolen var vi i badeland med klassen. Nå er detendelig helg. Ser frem til den uka som kommer. Siden vi flytter svømminga ned til mandagen fordi at på fredagen skal vi gå rundt juletreet. Idag på skolen fikk vi nye pulter og stoler. Ha en veldig fin helg og fin dag!

Skal dere i bursdag?

11 days to Christmas

Heia!

Da er torsdag. Idag på skolen hadde jeg mat&helse. Det eneste vi gjorde der var å vaske hele kjøkkenet. Jeg, Charlotte og Emma var på grubbe. Imorgen skal jeg i bursdag og så skal jeg i badeland ♥ Nå skal jeg snart spise spaggeti. Nå er det bare 11 daget til jul. Gleder meg utrolig mye nå. Gleder meg kansje mest til å pakke opp gaver. Nå har det også blitt utrolig mye snø ute. 

Synes?

Onsdag

Heia!

Da har jeg akkurat dusjet. Idag har jeg vært på besøk til Charlotte. Det var gøy! På skolen idag hadde vi en liten snøkrig. Imorgen skal jeg ikke på trening pga etter juleshowet var vi ferdige. Nå er det foresten snart jul ♥

Hva har dere gjort idag?

Snow let it snow

Hva synes dere?

Dagens outfit

Heia!

Da er det tirsdag. Idag har jeg vært på skolen, det var en helt grei dag. Vi skulle egentlig ha gym, men noen skulle sette opp juletreet i gymsalen så vi tegnet og spillet istadet. Senere idag skal jeg se pakten og julekongen. I morgen skal 5,6 og 7 klasse spise grøt. Gleder meg kjempe mye ♥ Her er dagens outfit:Thigst: bikbok

Genser: bikbok

Singlet: Cubus

Sjerf: Et sted i budapest

Hva synes dere?

Day 4

Heia!

Da er det mandag igjen da sjø. Det var en grei dag på skolen. Dagen gikk overaskende fort. Nå sitter jeg å hører på musikk. Ja, har ikke mer å si. Her er day 4:

Hva får meg i julestevning.

Det må nok være snø. Men også og pynte til jul. Også å høre julemusikk og se juleprogrammer.

Hva får dere i julestevning?

Juleshow 2012

Heia!

Da er jeg ferdig for idag. Kom akuratt hjem fra juleshow på KTF. Det var mange brae danser. Jeg fikk se mange av venninene mine ♥ Det var veldig gøy å framføre dansen. Nå skal jeg snart se pakten og julrkongen og spise. Snakkes 

Har dere vært på jule show?

Day 3

Heia!

Da har jeg kommet hjem fra Molde. Det var veldig koselig å se alle sammen. Jeg spilte litt og så pakten. Vi spiste pinnekjøtt og riskrem. Nå sitter jeg å se ''Det store korslaget''. Imorgen er det juleshow på turninga, jeg er veldig spent egentlig. Men gleder meg mest. Ha en fin lørdagskveld videre, men her er day tre:

Mitt største juleønske

Det er nok en ipod da i kvit farge ♥

Hva er deres største juleønske?

Day 2

Heia!

Hva jeg skal idag.

Snart drar jeg til Molde. Jeg skal besøke søskenbarn, tante, onkel og besteforeldre. Vi skal spise pinnekjøtt og medisterkake. Og til dessert skal vi spise riskrem. Håper dere får en fin dag ♥

Hva skal dere idag?

Day 1

Heia!

Her er day 1:

Hva gleder jeg meg til?

Det må nok være julaften sefølgelig. Gleder meg også til lille julaften ♥

Hva gleder dere,  dere til?

På besøk idag

Heia!

Da er det endelig helg. Det var egentlig på tide. Nå sitter jeg atmed Marlene! Vi har vært litt ute og litt inne. Etterpå skal jeg og Marlene lage taco ? Senere idag skal jeg se alle juleprogrammene også skal jeg se ''Norske talenter''. Idag var vi i badeland somsakt. Veldig artig! Imorgen skal jeg se søskenbarn, tante, onkel og besteforeldre. Og på søndag er det juleshow. Ha en fin helg. Bilder tatt av: Marlenebjerkelund.blogg.no.

Hva synes dere om bildene?


 

travel helg

Heia!

Vet jeg ikke blogget igår det er fordi at jeg var på turning først så dro jeg i badeland og trenet. Apropo badeland, jeg skal i badeland på skolen idag (med klassen). Men over til noe annet. Jeg får kansje ikke postet inn utrolig mange innlegg i helgen, siden idag skal jeg på åpen dør med Marlene. Så på lørdag skal jeg i Molde og besøke søskenbarn fra oslo og mimmi og morfar. Og på søndag er det juleshow, gleder meg veldig mye. Håper alle får en fin helg!

Skal dere noe i helgen?

4 Days challenge

Heia!

Da er det onsdag nok en gang. Framover i uke har jeg noen planer. På lørdag skal jeg besøke mimmi og morfar i Molde og så skal jeg ha juleshow for KTF på søndag. Gleder meg. Imorgen skal jeg på trening. Det blir kansje siste treningen med turnlæreren vår.. ♥ Jeg tenkte å ha ''4 days challenge''.

1. Hva jeg gleder meg til.

2. Hva jeg skal idag

3. Mitt største juleønske

4. Hva som får deg i julestevning

Gleder dere?

Inspiration

Hva synes dere om bildene?

Pyntet rommet

Heia!

Nå sitter jeg bare å hører på musikk. Idag var jeg på skolen. Vi hadde gym i 1 time, og resten var helt greit. Nå har jeg akuratt vasket og pyntet rommet til jul. Kjempe fint ♥ Jeg har også ordnt 1 gave til. Da har jeg sju gaver i boks, men mangel noen. Imorgen er det onsdag, og da har jeg K&H. Da holder jeg på å lage en julegave så når jeg er ferdig med den har jeg åtte gaver! Ha en fin dag videre


Vil ha mere snø enn det det er nå (dette er tatt for 1 måned siden).

Har dere ornet rommet deres idag?

Dumle kalender

Hvilken kalender har du?

Julepynt

Hva synes dere?

Noen bilder

Heia!

Nå sitter jeg hjemme å ser på tv. Tenkte jeg kunne poste inn et innlegg. Imorgen er det skole. Vis vi ikke har hatt en så kjedelig mandag så hadde jeg gledet meg. Det er en ting som blir litt artig imorgen da. På skolen har vi kalender så noen skal få åpne gave imorgen. Her er noen bilder fra helgen og idag.

Hva synes dere om bildene?

2. Desember og ikke en julekalender

Heia!

Overskriften sier vel det meste jeg har tenkt å skrive. Men iallefall har jeg ingen kalender å det er så syykt irriterende. Jeg skal snart hjem for jeg har vært bort i hele helga, så jeg kunne gjerne tenkt meg å åpne 2 luker, men det tror jeg nok at det ikke blir noe av. Vi får oss sikkert snart, men det er bare kjedelig å ikke ha det nå. Jeg ønsker med dumle og kinder kalender. 1 til mamma og 1 til pappa.


Jul 2011.

Har dere kalendere?

All i want for christmas- Klær


Cubus 129,-

Cubus 199,-

 

Luna knt pullover

Cubus 129,-

Jaden knit ls

Cubus 149,-

Aida pullover

Cubus 199,-

Hvilke klær ønsker dere?
Taco

Heia!

Tenkte jeg bare skulle poste et innlegg til. Nå sitter jeg å ser på tv. Kl. 8 skal jeg se ''det store korslaget''. Vi skal snart spise taco (jeg og Synne). Imorgen skal jeg ikke noe spesielt tror jeg. 

Hva skal dere spise?

1. Desember

Heia!

Det ble faktisk et innlegg da. Nå sitter jeg i stua til bestefar. Jeg og Synne skal sove her inatt. Igår lå jeg til tante. Vi så norske talenter og beat for beat. Vi var også ut i stallen. Idag er det 1. Desember. Skulle gått ha åpnet en luke, men jeg har ikke kalender... veldig kjedelig. Nå begynner det å nærmer seg jul. Bare 23 (24 vis du tellermed idag) til jul. Gleder meg utrolig mye ♥ Ha en fin helg videre!

Gleder dere, dere til jul?