november 2014

God helg

Heia!
Jeg har glemt og postet et innlegg. Har det så travelt at jeg rekker nesten  ikke å blogge. Nå har det hvertfall blitt helg igjen,  noe som er utrolig godt.  I morgen skal jeg sove over til verdens beste tante. Er ikke helt sikker på om jeg skal ri eller ikke, men det får vi se. På søndag drar jeg til mamma. Jeg regner med at jeg skal pynte litt til jul fordi det er 1. Desember på mandag. Gleder meg så utrolig mye til å påse kalender luker å se julepresangen som går. I neste uke skal jeg også ha juleshow med turninga. Dette showet blir veldig spesielt fordi det blir førte gangen min der jeg opptrer med konkurranse  partiet. Gleder meg så utrolig mye. Håper alle har hatt en super fin uke og får en super fin helg.

Stallhjelp

Heia!
I dag har vi hatt tentamen og ble ferdig tidligere enn vanlig på skolen. Derfor dro jeg og venninen min Ingvill til stallen. Det har vært super koselig. Vi tok først og hentet han, striglet han og salet han opp. Så gikk vi ut å ridde. Han var super snill som alltid. Nå sitter vi inne og slapper av med tante. Senere drar vi hjem og spiser. Det har vært helt supert.

Dagens viktigste måltid

Heia!
I lekse har jeg fått en oppgave der jeg skal lage en sunn frokost til hele familien. Det gjorde jeg nå. Vi er akkurat ferdig og spise og det var kjempe godt. Vi spiste masse sunt & godt!

I dag skal jeg til stallen og jeg skal ha med meg bestevennine min Frida. Hun skal ta med kameraet sitt så skal vi ta litt bilder. Mest sannsynelig kommer bildene ute her. Ha en super fin helg ♥

Sorry

Heia!
Igjen vil jeg beklage for at jeg ikke har blogget på lenge. Dette sier jeg sikkert hvert eneste innlegg. Men jeg har det så travelt og jeg prøver å få tid til bloggen, men det er veldig vanskelig. Jeg vil på en måte ikke slutte. Men problemet er at jeg har ALT for mye annet å tenke på. Skal blogge fremover da jeg får tid.

Bare et tilfeldig bilde.