november 2013

Siste dagen av november

Heia!

I morgen er det første desember. Tidlig i dag vasket vi. Det tok sin tid, men vi ble ferdige til slutt. Nå har vi akkurat kommet hjem fra futura. Vi har vært å handlet litt. Jeg handlet inn julegaver og litt til juleshowet i morgen. Gleder meg veldig mye. I kveld skal vi spise taco. Gleder meg. Snakkes!

Bilde fra desember i fjor

Gleder meg til søndag

Heia!
På søndag er det juleshow i braathallen klokken 4. Gleder meg utrolig mye meg å opptre med minitropp og 5-7. Jeg er litt nervøs med 5-7 fordi vi har nesten ikke øvd på dansen så vi har nesten ikke lært noe av den. Men jeg håper alt går fint. Jeg kan sikkert legge ut video fra juleshowet. Snakkes!

På søndagen var jeg på kino med Gunnar, Adrian og Solveig. Vi så "the hunger games". Veldig bra film. Bilde fra kinosalen!

Overnatting

Heia!
I dag dro jeg til Solveig. Når jeg kom dit dro vi på shopping. Jeg kjøpte meg en del. Kan sikkert ha en innkjøpsvideo. Etter vi var på shopping spurte jeg pappa om Solveig kunne sove over. Vi dro på bunnpris og kjøpte sjokolade og frukt og ordnet til en film kveld. Vi så twillight breaking down part 1. Vi skal kanskje på kino og se "the hunger games". Snakkes

Bilde fra filmkveld i går med mini tropp

Tema uke

Heia!

Denne uka har vi temauke. Hele skolen skal lære om Edvard Munch. Vi har så langt hatt forskjellige oppgaver. Vi har tegnet bakrunnen av skrik og satt inn en bilde av oss selv. Vi har også laget en plakat om forskjellige ting om Edvard. I dag malte vi ett av hans malerier. Jeg valgte madonna. I morgen skal vi pynte og rydde skolen klar til trivselskveld. Gleder meg!

Tyra

Heia!
På lørdag dro jeg i seks tia til Tyra. Jeg skulle sove over. Først ordnet i klart til taco. Så dro vi opp og så en film. Og spiste noe godt. Vi spilte også orgel. Vi fikk besøk av stormen Hilde. Det gikk fint. Neste dag spilte vi orgel og tok bilder. I denne uka har vi ingen normale fag. Vi skal lære om Edvard Munch. Snakkes

Storm

Heia!

Da er det endelig helg, men desverre er det storm. Det blåser og regner og det er ikke noe koselig. Men hvertfall. Nå skal snart pappa kjøre meg til Charlotte fordi jeg skal ordne meg med henne og Marlene. Vi skal i bursdag til en i klassen min. Det blir morro. Etter det skal jeg til Tyra. Jeg skal sove over til henne. Gleder meg. Men nå skal dere foåe et høst antrekk.

Jakke lindex

Sko eurosko

Genser Bikbok

Bukse Cubus

Yesterday

Heia!

I går var det onsdag. Jeg var på skolen. Vi hadde matte, norsk, samfunn, rle og strikking. Etter skolen ble Frida med meg hjem. Dere legger sikkert merke til det nye designet. Frida satt det på og laget headeren, og jeg er super fornøyd ♥ Vi tok en fotoshoot. Dere skal få se bildene i morgen. Nå har jeg endelig fått insperationen igjen til og blogge for fult, så det skal jeg prøve. På skolen i dag er det hamburger salg. Jeg skal også på trening, så erfor blogger jeg så lite. Vi snakkes♥

Hva synes dere om det nye designet?

Hva jeg fikk av pappa og Bente fra syden


Fondation (farge 02).


Mascare fra lola (farge 001)


Øyenskygge fra lola (farge 001)


Koster fra Chhabria.

 

Hva synes dere?

Ønskeliste til jul

Nr.1: 

Ønsker meg en garnier huskrem i denne fasongen bare i rosa. Den selger de på Cubus.

Ønsker denne highwais buksa fra Cubus. Helst størrelse 158.,


Ønsker meg et gavekort. Helst der jeg kan bruke det på amfi futura.


Ønsker meg en bag som jeg kan bruke til skolen (gym). Helst i en bag i denne sorten.


Ønsker meg også penger.


Ønsker meg denne joggebuksa fra bikbok. Den må være i xs.

 

Ønsker meg også grå cardigan, pynt til rommet, enda en bukse og Mobil.

Hva er deres jule ønsker?

 

Innkjøpsvideo

Forslag til neste video?

Molde i morgen

Heia!
I dag sover jeg over til Marlene. Vi sitter og ser senkveld. I dag har vi turnet og vært på shopping. Jeg kjøpte ikke så mye. I morgen har mamma bursdag, så vi skal dra til Molde til mimmi og morfar får å feire mamma sin bursdag. Vi snakkes!

Minitropp

Heia!

I går var jeg på trening. Jeg tok 17:28 bussen til byen. Vi startet med og oppvarme og tøyet ut. Vi øver til turnshowet. Vi skal flyge til titanic. Bunnene skal være Jack og toppene skal være Rose. 

Bilde fra sommer-showet

Innkjøp fra i går

Spilt inn i går :)

Halloween

Heia!
I går var det Halloween. Først var jeg på skolen. Vi tok ei sprøyte, og den var litt ond. Jeg ble med Marlene hjem etter skolen. Der spiste vi mat. Senere ordnet vi Kristine (søstra til Marlene). Så ordnet vi oss selv. Vi gikk på ånesmyra og breiligsikten. Vi fikk samlet inn endel godteri. Skal i Halloween bursdag imorgen og.