november 2012

Planer for helgen

Heia!

Dette har vært en herlig skoledag. Først var vi i badeland svømming. Så når vi kom hjem skulle vi kjøpe Pølse/brød. Så hadde vi fysiskfostring, så en time engelsk. Jeg å Frida mi tok noen bilder på skolen ♥ De kommer senere i dette innlegget. Men om noen timer blir jeg hentet av tante for jeg skal ligge til henne i natt. På lørdag skal jeg ligge til bestefar. Så det blir nok ingen blogging, men framover skal det være fast blogging hver dag! Ha en fin helg alle lesere ♥


Fine Frida.


Hhihi.

Hva synes dere om bildene?

Eos

Har dere en eos?

Snart helg

Heia!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra trening. Det var morsomt. Vi bare øvde på turndansen. Idag på  skolen hadde jeg M&H. Vi laget kakemann. De var kjempe gode ♥ Imorgen skal jeg i badeland (med klassen). Vi har svømming. Nå skal jeg gjøre lekser. Her er noen bilder fra mobilden min. (Ikke lov å lagre uten tilatelse fra meg).

Har dere vært på trening idag?


Idag og imorgen

Heia!

Idag er det onsdag og jeg har vært på skolen. Det var en ganske artig dag egentlig. For vi hadde K&H (kunst og håntverk). Vi hadde også musikk. Da så vi Harry Potter (1 filmen). Når skolen sluttet hadde jeg konferansetime, og den gikk veldig bra. Imorgen skal jeg førts på skolen. Vi skal ha M&H. Vi skal lage kakemann. Jeg skal også på trening. Her kommer bare en kollasj som jeg laget i fullfart!

Hva skal dere imorgen?

Konferanse

Heia!

Igår var jeg på kino å så twilight. Den var veldig bra. Dette blir ett kort innlegg. Senere idag (etter skolen) skal jeg på konferanse. Gruer meg litt da. Men jeg håper at det går bra ♥ Imorgen skal jeg på trening så da blir det så mye blogging.

Skal dere på konferanse?

Twilight

Heia!

Dette blir et raskt innlegg. Først idag skal jeg jo sefølgelig på skolen. Etterpå skal jeg på kino å se twilight på kino. Nå sitter jeg bare å slapper av. Snakkes ♥Har dere sett twilight?

Mondays...

Heia!

Nå sitter jeg her med Emma. Vi sitter å hører på musikk. Imorgen skal jeg på kino. Gleder meg kjempe mye ♥ Jeg skal se twilight. Så jeg skal sikkert bli med Marlene hjem imorgen så tar vi bussen til byen. Senere idag skal jeg og Emma sikkert finne på noe. Snakkes!
 Skal dere på kino?

beste dagen i uka

Heia!

Dette har vært verden's beste søndag. Idag kl. 11: 45 dro jeg til tante. Marlene og Kristine var også der. Vi ridde på hester i skogen. Jeg rei på timotei. Jeg galoperte på henne i oppover bakker og på flatbakker. Vi tok oss også en pause. Da grillte vi pølse og spiste litt kakemann og godteri. Dette var egentlig den beste rideturen jeg har hatt. Det var kjempe gøy å trave. Jeg galoperte også i 2 sek og det var også veldig artig! Håper jeg snart kan ri igjen ♥


Denne hesten ridde jeg på.


Dette er gammelt.

Har dere ridd på hest?

God morgen

Heia!

Da er det søndag. Liker egentlig ikke søndager så spesielt, siden ingen butikker er åpne. Så idag gidder jeg ikke å være hjemme, så tror jeg skal på et lite dagsbesøk til noen. Igår så jeg ''det store korslaget''. Og vi spiste kylling med chillisaus. Imorgen er det skole.. Gleder med ikke i det hele tatt. Nyt den siste dagen ♥

Hva skal dere idag?

videoblogg

Har dere vært på shopping?

Shopping

Heia!

Da vat jeg hva jeg skal gjøre idag. Jeg skal kjøpe julegaver til venninende mine. Det var alt jeg hadde å si egentlig. Postet bare dette innlegget inn for å si hva jeg skal ♥

Skal dere på shopping?

I love Saturday

Heia!

Idag er det søndag. Idag har jeg ikke noe planer, kansje vi (Jeg, mamma og synne) skal finne på noe. Nå sitter jeg bare å ser på tv og sapper av. Imorgen skal jeg heller ikke noe. Skal lage meg frokost nå. Ha en fin dag og en fin helg videre ♥

Hva skal dere idag?

Mine favoritt sanger

Heia!

Nå sitter jeg å ser er så sliten at jeg snart sovner. Kl. halv 8 skal jeg se ''Norske talenter''på tv2. På tirsdag skal jeg kansje på kino. Imorgen skal jeg ikke noe spesielt. I neste uke skal jeg nok kjøpe julegaver. Snart er det 1 Desember, gleder meg til å begynne med julekalender. Ha en fin dag og helg ♥ Her er mine favoritt sanger:

-Your body

-We'll be coming back

-We are never ever getting back together

-The boys

-Snøhvit

-She wolf

-River flows in you

-One more night

-One day

-Payphone

-Live while we're young

-Hall of fame

-A thousand years

-Thought of you

Hva er dine favoritt sanger?

Badeland i skoletiden

Heia!

Idag var jeg faktisk i badeland i 2 og en halv time ca. For jeg har vært trifselvsleder så dette var belønningen min. Charlotte var også med. Vi tok sklien og drøiet tiden veldig i den. Jeg hoppet også fra 5 meteren. Senere har jeg ikke noe planer tror jeg ♥ Nå rydder jeg bare rommet mitt. Foresten er det helg. Da slipper jeg å stå opp kl. 7 om morgenen. 


Tatt for noen dager siden!

Hva har dere gjort idag?

Trening igjen

Heia!

Da kom jeg hjem for en liten stund siden. Har vært på trening. Det var veldig gøy. Vi øvde på turndansen som vi snart skal ha. Skulle også prøve flikk-flakk og tror dette er den beste flikkplakken jeg har gjort :-) På tirsdag skal jeg se ''twilight'' med noen venner. Gleder meg!  Nå skal jeg snart se ''åndenesmakt''. Ha en fin kveld videre.

Har dere vært på trening?

> Thursday next

Heia!

Dette blir dages siste innlegg. Imorgen skal jeg bli med Marlene hjem. Vi skal ta bussen til trening. Gleder meg faktisk veldig mye til treninga. For vi øver til jueshow og synes det er artig å trene til den. Flere planer imorgen tror jeg ikke at jeg har. Men nå skal jeg snart ta kveld ♥

Hva skal dere imorgen?

Onsdag

Heia!

Har egentlig ikke mye å fortelle, men bare litt. Idag var jeg på skolen å lagde en julegave. Den er ikke ferdig ennå. Etterpå skal jeg spise mat. Vi hadde også musikk idag å da så vi film. Først så vi ''Grease'', men så skiftet læreren om til Harry potter. Imorgen skal jeg bli med Marlene hjem, jeg skal på trening. Det var det jeg hadde å si.

Hva har dere gjort idag på skolen?

Reisen til julestjernen

Heia!

Nå kom jeg akuratt hjem. Jeg har vært på kino å sett ''reisen til julestjernen''. Jeg vil bare si at alle som ikke har sett den, bør se den! Det var en kjempe fin film. Jeg synes dvernissen ''Mons'' var så utrolig søt. Ærlig må jeg si at det nesten var en irritert film, vis dere har sett den så kjønner dere sikkert hvorfor jeg synes det. Den filmen fikk meg i julestevning. Jeg klarer snart ikke å vente til jul. Jeg vil også ha snø snart. Ha en fin kveld ♥

Har dere sett filmen?

Gymnastic- video

Heia!

Skal snart se ''reisen til julestjernen''. Gleder meg. Jeg skal snart spise pannekaker. Vi skal dra om 30 min så jeg må skynde meg! Her er en video♥ Ta på 720p for bedre kvalitet.

Hva synes dere?

Klarte det

Heia!

Nå har jeg klart å fikset bilde greia på pc'en min. Det ble jeg veldig glad for. Så nå driver jeg bare å lagrer bilder igjenn. dag har jeg vært til Marlene. Vi koste med marsvinene, og var på ipeden. Imorgen er det skole, gleder meg. Vi har gym ♥ Her er bare noen gamle bilder.Skal dere ha gym?

Mondays

Heia!

Idag er det mandag igjen. Kom akuratt hjem fra skolen. Det var en veldig kjedelig dag. Imorgen blir det bedre da. Nå sitter jeg og Marlene å spiller hay day. Ha en fin uke videre ♥Liker dere mandager?

Monday next

Heia!

Da har jeg akuratt kommet hjem fra et lite besøk hos bestefar. Det var veldig koselig. Vi hadde med oss kanelsnurrer som jeg, Bente og Synne har laget. Imorgen er det skole. Gleder meg til tirsdag for da har vi gym pluss at jeg skal se ''Reisen til julestjernen''. Planer framover i uken er nok trening og kino. Dere kan få se noen bilder av kanelsnurrene. Foresten ville jeg bare si at jeg er på nr. 18 på topplisten for Kristiansund. Jeg har aldri vært så høyt oppe før. Takk til dere

Har dere laget noe idag?


Bildedryss hos Marlene

Heia!

Nå sitter jeg til Marlene ♥ Imorgen er det skole, jeg har ikke noe lyst. Det er snart jul. Gleder meg! Senere idag skal jeg på besøk til bestefaren min. På tirsdag skal jeg på kino å se ''Reisen til julestjernen''. Når jeg kommer hjem skal jeg spise kanelsnurrer. 

Hva skal dere?

Saturday

Heia!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra besøk. Der gjorde vi ikke noe spesielt. Idag skal vi spise nachos. Imorgen skal jeg en liten tur til bestefar. Nå blogger jeg på pc'en til pappa. Siden min pc er litt rar for tiden. Jeg har plutselig ingen bilder sjø.  Så som jeg skrev i tidligere innlegg, så kommer det KANSJE ikke mange bilder i løpet av en liten stund. Vis broren min ikke klarer å få tilbake bildene mine, så skal jeg gå en tur til ekspert å høre med de. Ha en in kveld videre. Her er bare noen bilder fra creta som dere ikke har sett:


Skulle prøve fiskespa.Har dere noen problemer pc'en?

 

Sitter med Espen

Heia!

Nå sitter jeg her med verden's beste storebror ♥ Han hjelper meg med pc'en min. Jeg har ingen bilder på pc'en min nå!Så kommer ikke noen nye bilder (på en liten stund, kansje). Jeg blogger på mamma sin pc. Iag skal jeg bare slappe av. Igår så jeg Norske talenter. Jeg så også filmen ''Switch''. Ikveld skal jeg se ''skal vi danse''. Ha en fin helg videre.


Uklart. Tatt: 2010

Hva gjør dere nå?

Dagen idag

Heia!

Idag har jeg vært på skolen. Idag skal jeg kansje i bursdag til Emilie Dorothea ♥ Bursdagen skal være på peppes pizza. Jeg skal også si hei til Espen (broren min) som kommer hjem senere idag. Nå er det endelig helg. Er så lei av å stå opp tidlig. Nå har jeg akuratt fått nye leverposteilokk. Tror ikke det kommer noen bilder fra bursdagen. Ha en fin helg!

Skal dere i bursdag?

Trening

Heia!

Nå er jeg ferdig på trening,vi øvde på turndansen som vi skal ha snart. Den gleder jeg meg veldig til. Det er en veldig enkel dans da. Jeg har akuratt gjort ferdig leksene mine. Idag var jeg på skolen og vi hadde M&H. Vi heller på å lage pepperkakehus. Det som er litt kjedelig er at pepperkakehuset vi lager skal på utstilling, så vi får ikke spist det.. 


Gammelt KTF show.

Hva har dere gjort idag?

Hjemme igjen

Heia!

Nå har jeg kommet hjem igjen. Jeg, Synne og Vidar var på onkel, så var vi på senteret en liten tur. Det var veldig koselig. Imorgen skal jeg kansje være med Marlene til tannlegen så drar vi til trening!

Hva har dere gjort idag?

Svar på spørsmålsrunden

Kan du komme til meg neste uke så kan vi filme?

Det kan jeg sikkert

Hvordan er turnlærene på KTF?

Flinke

Hva gruer du deg til?

Ikkenoe spesielt

Liker du tannlege?

Nei, egentlig ikke

Hva skal du idag?

Skal en liten tur på onkel

Er du gla i meg?

Ja jeg er gla i deg, Frida

Elsker du meg?

Ja de gjør jeg, Frida

Utsenet ditt fra 0-100?

91 kansje..

Synest om meg?

Du er kjempe snill Frida. Å du er søt, pen, morsom og en kjempe god bestevenn

Bloggen til Frida fra 0-100?

98, for du har ikke blogget på fire dager ♥

Blogger du leser hver dag?

Betinabf, l0ve, marlenebjerkelund, xfridax, siljeeos og synnesamseth

Kan du legge ut et bilde av deg og William?

Har bare av han, men det er ikke det beste av han

Kan du legge ut et bilde av meg og deg?


Kan du lage en ''en dag i mitt liv'' video?

Kansje, men det blir litt vanskelig, men kansje jeg kan få det til

Kan du lage en ''my morning routine video''?

Nei, tror ikke det. Siden gjør egentlig ingenting nesten

Har du kjæreste?

Ja. Han heter william, du ser bilde lenger oppe

Hva ønsker du deg til jul?

Ipod, eos, penger, klær og en liten høytaler fra expert

Hva synes dere om svarene?

 

Vært til Charlotte

Heia!

Overskriften sier vel det meste hvorfor jeg ikke har blogget. Marlene var også med på besøk. Vi var litt ut og litt inn. Idag på skolen hadde vi gym. Det var artig siden i slutten av gymmen så turnet vi. Imorgen skal jeg svare på spørrerunden så husk å still! Gjerne still på dette innlegget ♥

Hva har dere gjort idag?

Videoblogg

Har du noen forslag og spørsmål?

Lekser

Heia!

Nå sitter jeg å gjør lekser. Veldig kjedelig. Imorgen er det gym, gleder meg. Jeg har bestilit meg nye leverposteilokk! Snart er det jul, gleder meg kjempe mye. Det jeg ønsker meg mest er nok en ipod! Still spørsmål!


Hva ønsker dere mest til jul?

Besøk idag

Heia!

Nå er jeg akuratt ferdig med å kjære opp frukter. Nå venter jeg på besøk av mimmi og morfar. Mamma har laget banan kake. Idag skal jeg bare være hjemme her å kose meg. Imorgen er det skole, gleder meg egentlig ikke.. Husk å still spørsmål!!

Hva skal dere idag?

 

Bilder fra bursdagen

Heia!

Idag har jeg, mamma og Synne vært i byen. Jeg kjøpte meg bare godis. Vi var en liten tur på Onkel. Som dere vet så var jeg i bursdag igår. Det var kjempe artig! Bildene kommer nå. Fotograf: Marlene (HER) og Frida (HERHusk å still spørmål ett innlegg ned!

¨

Hva synes dere?

Ukens spørsmål

Heia!

Eller skal jeg si god morgen. Nå sitter jeg i sengen og bare slapper av. Skal ingenting spesielt idag. Kansje jeg skal en tur til pappa og få meg et kakestykke, siden stebroren min hadde bursdag igår. Jeg tenkte at jeg kunne ha ''uken's spøremål''. Håper jeg for noen andre enn de vanelige. Still noe som ikke er stilt mange gang før! Still i vei. Blir utrolig glad vis dere stiller ♥

Skal dere stille?

Tilbake fra bursdag

Heia!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra William sin bursdag. Vi var alene hjemme så det var sykt artig. Vi spiste pizza! Nå sitter jeg og slapper av foran tv'en. Har litt ondt i magen. Idag har mamma og ste broren min bursdag. Gratulere med dagen ♥ 


Hva har dere gjort idag?

Nytt inn

Heia!

Nå skal jeg snart øve til 3 prøver som vi skal ha imorgen. Jeg bare tenkte at jeg kunne vise dere det jeg har kjøpt/fått sist!


Nye gymsko- gsport


Leverpåstei lokk. De er gratise

Hva synes dere?

Trening

Heia!

Jeg vat at i de siste dagene har det vært dårlig med blogging, men det er fordi jeg alltid har gjort noe. Idag har jeg vært på trening. Det sjedde noe veldig dumt, noen har rappet busskortet mitt eller så har jeg mistet det. Imorgen blir det også dårlig med bloggin. Jeg skal i bursdag til William ♥ Men vi snakkes.


2 års gamle vinter bilder!

Har du mistet noen?

sene lekser

Heia!

Sorry for at jeg ikke har blogget idag, har vært på besøk til Frida i hele dag, har ikke rokket noe. Så nå gjør jeg lekser, skal øve mye til prøve på fredag. Etter det skal jeg spise og rydde rommet. Er litt sliten ..

Hva har dere gjort?

Ting jeg ønsker meg til jul

Heia!

Nå har jeg tengt til å ta et raskt innlegg om hva jeg ønsker meg til jul. Nå er det ikke lenge til så må jo begynne å tenke over hva jeg vil ha ♥

Aida pullover

Cubus 199,-

Turndrakt 513 ,-

Rød Topp, Single jersey, , , : , High Fashion...

Kappahl 129,-

Og penger, camera.

Hva synes dere?

Today

Heia!

Nå sitter jeg å slapper av. Idag har jeg hsdt besøk av Emma og Marlene,  av og til var de veldig dryge, haha. Vi lekte mye gjømsel. Har ikke tellingen på hvor mange gang jeg har slått meg idag. Var er veldig artig skoledag idag egentlig. Nå snør det, eller regner da! Men har ikke mye mer å skrive ♥


I 2010.
Hva har dere gjort idag?

Day 15- fire favoritt bilder

Heia!

Nå har Emma (Link HER) akuratt dratt. Hun kom til meg i 5 tiden. Vi har såtte litt på pc'en, holdt på med prompeslimet mitt, støvsuget hverandre, brytekamp, pc og andre ting. Nå skal jeg spise brødskive. Imorgen skal jeg på skolen, ofcorse. Skal ha gym. Emma skal bli med meg hjem. Her er day 15.

Hva synes dere om bildene?

 

Mondays

Heia!

Nå sitter jeg å ser på ''Magikerne på warvely place''. Emma skal hjem til meg imorgen, hun skal kansje komme senere idag, men hun svarer ikke på telefonen. På torsdag skal jeg bli med Marlene hjem, vi skal på trening. På fredag har vi prøve i samfunsfag. Har ikke mere å skrive ♥


Gammelt bilde!

Hva skal dere idag?

Skole igen

Heia!

Nå må jeg skynte meg, skal snart på skolen. Jeg er ikke serlig begeistret fordi liker ikke mandager. Idag har jeg ikke noen planer. 


Meg akuratt nå!

Liker dere mandager?

Day 14- dyret mitt

Heia!

Nå sitter jeg å hører på ''River flows in you'' elsker den sangen, den er kjempe fin. Idag har jeg vært med pappa litt. Vi gikk oss en liten tur. Imorgen er det skole som sagt. Gleder meg egentlig, men bare det at mandag er den værste dagen av alle. Fremover i uken har jeg ikke noen spesielle planer, bare henge litt med venner og være hjemme. Nå er jeg snart ferdige med de day innleggene, så setter stor pris på om dere kommer på noe jeg kan blogge om. Nå skal jeg svare på day 14.

Jeg har en katte!


Egentlig tilhører hun ikke oss, men vi fant henne hjemløs da hun bare var noen uker gammel. Vi kjørte rundt om kring, men det var ingen som eide henne. Så vi tok var på henne. Vi hadde alerede en katte før vi fant Sofia, men han døde ifjor. Vi fant han død på varandan første dagen i sommerferien. 

Han ble begravd ifjor samme dag da han døde.

Har dere noen dyr?

Day 13- Meg som liten

Heia!

Nå er det søndag og imorgen er det skole. Nå sitter jeg på skype og snakker med Emma og Marlene. Idag har jeg ikke noe spesielt. Nå skal jeg svare på day 13. (vet jeg har lagt ut gamle bilder).

Hva synes dere?

Sofus- video

Heia!

Iste hadde jeg ikke noe spesielt å gjøre så redigerte en video til Sofus. Nå sitter jeg og har web med Emma på skype. Skal snart spise. Tror jeg skal se skal vi danse, vi får se. Her er videoen (foresten gi meg tips om hva jeg kan blogge om)

Hva synes dere om videoen?

Old memories

Heia!

Nå sitter jeg på mamma sin pc å ser gjennom bilder. Fant mange gamle bilder som var veldig søte og artige. Jeg tenkte jeg kunne vise bildene. Bildene er bare noen år gamle.


Herregud, så søte ♥


HiHi ♥


Gla i deg!

Hva synes dere?

Day 12- Mobilen min

Heia!

Idag skal jeg ikke noe spesielt. Nå sitter jeg bare å slapper av. Har ikke noe spesielt å skrive, så her kommer day 12.

-Jeg har en Samsung tuch mobil.

Hvilken mobil har du?

Day 11- Min favoritt Mat

Heia!

Nå sitter jeg i stua med Christer (stebror). Vi skal se ''Norske Talenter'' nå. Idag har jeg vært til Frida, vi så film som dere vet. Imorgen skal jeg bare slappe av. Her kommer svarene på day 11.

-Gyros.

-Kylling.

-Og noe annet, men husker ikke hva det hette.

 

Hva er favoritt maten deres?


Day 10- Mest fornøyde video

Heia!

Nå sitter jeg til Frida, vi ser på ''The Back-up plan'', nå er det også helg. Endelig♥ Jeg blit hentet klokken 6, siden jeg skal spise taco og se norske talenter. Skal ikke noe spesielt i helga, bare slappe av. Nå skal jeg svare på day 10.

Klipp fra Marlene ♥

Cheerleadingsdans!

Hvilken video likte dere best?

Day 9- tre favoritt sanger

Heia!

Nå er jeg ferdig på trening. Det var veldig slitsomt, men artig. Nå sitter jeg bare å slapper av. Imorgen er det fredag, gleder meg til helg. Skal ikke noe spesielt, men gleder meg til å sove lenge. Nå skal jeg svare på day 9.

Birdy- skinny love.

Good time- Owl citty & Carly Rae Jepsen.

Diamonds- Rihanna.

Hva er favoritt sangen din?