oktober 2012

Halloween is over for me now

Heia!

Nå er jeg og Marlene ferdige å gå halloween. Vi har samlet inn mye godteri. Vi bekke var kledd ut som dukker. Det var faktisk ikke spesielt kalt, men bare i slutten. Vi har gått på ånesmyra og Breligsikten. Her kommer noen bilder men det er dårlig kvalitet på de!


Har mye mere!!

Har dere gått halloween?

It's halloween

Heia! Nå tenkte jeg at jeg skulle lage et sjapt innlegg før jeg går til busstoppet. Idag er det halloween. Gleder meg til å gå. Håper jeg får samlet inn litt godteri. Men må ordne å pakke siden alt jeg skal bruke på halloween må bli med til Marlene. Snakkes ♥


I fjor!

Skal dere gå halloween?

Day 8- Ondeste jeg har klart og gjort

Heia!

Nå sitter jeg å slapper av. Er litt på skype åsånn. Nå har jeg gått gjennom alt halloween tinger og sminke, for imorgen skal jeg bli med henne hjem etter skolen. Vi skal ake, pynte og gå halloween. Nå skal jeg svare på day 8.

-Når jeg brakk fingeren.

Hva er det ondeste dere har gjort?

Day 7- det tristeste som har sjedd meg

Heia!

Beklager at jeg ikke blogget igår. Hadde ikke tid. Jeg var på futura med Marlene. Idag var jeg på skolen sefølgelig. Det var morsomt. Imorgen er det halloween, da skal jeg bli med Marlene hjem fra skolen så skal vi ordne oss! Men her er day 7:

-Den ene tingen vil jeg ikke skrive her.

-Da katten min sofus døde.


Den svarte katta er sofus!

Hva synes dere er trist?

Day 6- fem favoritt antrekk

Heia!

Idag har jeg vært til Marlene. Vi var ut i snøen. Vi snøbadet litt (igjen). På onsdag er det halloween, gleder meg kjempe mye. Skal være ei dukke. Imorgen skal jeg og Marlene kansje på futura etter skolen for å kjøpe inn tinger og diverse andre til halloween. Nå skaljeg svare på day 6.


Singlet Cubus 99,- Bukse Cubus 300,- Genser Lindex 200,-


Bukse Cubus 300,- Genser Cubus 129,- Sko Creta 


Sko eurosko, bukse aner ikke, Topp London H&M, Smykke ginatricot.


Sko eurosko, Thights aner ikke, Genser Bikbok, Jakke gammel.

Bukse cubus, sko eurosko, Genser ginatricot, her er et bedre bilde av genseren:


Har mange flere, men de har jeg ikke bilde av!

Hva synes dere om antrekkene?

Day 5- 3 favoritt vesker

Heia!

Igår var jeg i halloween bursdag til Malin og det var kjempe morsomt. I slutten av bursdagen fikk jeg ondt i magen. Idag skal jeg i badeland, det dumme er at jeg har fult av fake blood på armene mine så det blit jo gøy. Men nå skal jeg svare på day 5!

 

Hva er deres favoritt vesker?

Cheerladingsdans- video

Heia!

Nå har jeg tenkt til å ha et lite innlegg, skal snart i bursdag (halloween), gleder meg veldig. Jeg kan ikke skrive mye nå. Håper dere liker videoen!

Ta på 480p for bedre kvalitet!

Hva synes der?

Day 4- Mine 5 bestevenner

Heia!

Nå sitter jeg her med Marlene. Vi skal snart ute en tur. Senere idag skal jeg i halloweenbursdag til ei i klassen min. Gleder meg. De er sykt flinke til å pynte huset. Nå skal jeg svare på day 4, men tar bare bestevenner fra klassen min! Ps: har flere gode venner i klassen og andre steder!

-Frida, Marlene, Emma, Charlotte og William!

Hva skal dere idag?

Day 3- Værste uvane

Heia!

Jeg og Marlene sitter bare å slapper av nå. Senere kommer video av snøbading og FN-Dagen. Jeg gidder ikke å skrive så mye nå. Her er day 3:

-Når jeg venter med å si det skal skal si, jeg sier bare ææææh, æææh. 

-Når for.eks Synne gjør meg flau eller noe så sier jeg hæ når jeg egentlig vet hva hun sier.

-Biter hud.

Hva er din værste uvane?

Bilder fra igår

Heia!

Nå er jeg til Marlene, jeg skal ligge over. Så langt har vi hadt det kjempe artig vi har laget grønne vafler, snøbadet, aket og i kveld skal vi se norske talenter. Det kommer et innlegg med videoer og bilder fra Marlene imorgen sikkert. Idag har jeg fri, veldig deilig. Nå er det vinter. Veldig artig så langt men kommer til å savne sommmeren ♥ Her kommer bildene fra igår, men må lage det i kollasj.

Hva synes dere?

 

Fri

Heia!

Nå har jeg vært på tifselvskvel på skolen. Det var kjempe gøy. Jeg spiste litt kake og andre ting. Imorgen skal jeg ligge over til Marlene, gleder meg. Vi skal sikkert ta bilder og videoer. Akuratt n sitter jeg bare å slapper av.  Imorgen skal jeg ikke på skolen, blir litt herlig det da! Snakkes ♥

Har dere fri imorgen?

Day 2- beste sydentur

Heia!

Nå har jeg kommet hjem fra skolen, å det snør. Jeg er ikke noe spesielt glad for det. På skolen idag ordnet vi til ikveld. Vi skal ha trifselvskveld, gleder meg. På fredag skal jeg ligge til Marlene. Nå skal jeg svare på day two.

-Det var da jeg var i creta i sommerfeiren. Den turn var best siden det var varmt, mange snille folk og god mat. Savner det stedet mye!

Har dere vært i creta før?

 

Day 1- 2 favoritt parfymer

Heia!

Idag har jeg vært til Marlene. Og på skolen idag framførte vi FN. Det var kjempe gøy. Kjedelig å tenke på at vi er ferdige, men imorgen er det trifselvskvel, gleder meg. Her er svarene på day 1.


Christina Angulera, secret poison.


Zara violetta.

Har dere en av disse?

 

15 days challenge

Heia!

Dette blir dagens siste innlegg. Har ikke spesielt å komme med. Idag har jeg bare vært litt på pc'en og øvd på ''Mitt lille land'' som jeg skal synge imorgen foran hele skolen. Men jeg tenkte å ha sånn ''15 days challenge''. Jeg har prøvd å finne på noen egne, dette for dere se videre:

1. 2 Favoritt parfymer.

2. Beste sydentur.

3. Værste uvane.

4. Mine 5 bestevenner venner.

5. 3 favoritt vesker.

6. Fem favoritt antrekk.

7. Noe av det tristeste som har skjedd meg.

8. Noe av det ondeste jeg har klart å gjort.

9. 3 Favoritt sanger.

10. Mest fornøyde videoer.

11. Min favoritt mat.

12. Mobilen min.

13. Meg som liten.

14. Dyret mitt.

15. Fire favoritt bilder.

Gleder dere?

Øving i 6 timer

Heia!

Klokken 2 sluttet jeg på skole idag. Vi har hadd skole i 6 timer og i alle de timene øvde vi på FN-Dagen som er imorgen. Jeg gleder meg utrolig mye. Imorgen tror jeg vi skal øve 1 time eller noe sånt. Det som var dumt idag er at Malin (som er med på dansen) ikke var der så vi vet ikke helt om hun kan dansen. Jeg har pakket alle kostymene å diverse andre ting til å ha med på skolen imorgen. Vi snakkes ♥Øver dere til noe?

Favoritt klær-video

Heia!

Nå har jeg redigert og filmet en video. Men først skal jeg skrive litt. På onsdag altså om 2 dager er det FN-dagen gruer meg mest til dansen og når jeg skal synge. Imorgen skal vi øve hele dagen nesten, men da er ikke malin der å da får jeg litt problemer. Men nå skal jeg gjøre lekser. Her er videon ♥

Hva synes dere om klærne?

Mandag

Heia!

Nå er det mandag å skole igjenn, gleder meg litt siden på onsdag er det FN-dagen. Igår var jeg på tur, det var en veldig fin tur, men det skjedde et lite uhell. Jeg klarte å kutte meg selv med kniv på fingeren. Men ellers var de en fin tur. Må gå det er skole vøttø. Snakkes ♥

Har dere vært på tur i det siste?

Turnvideo

Hva ønsker dere til video neste gang?

-Bilder (Del 2)

Heia!

Om en halvtime skal jeg hjemme. Fordi jeg skal på tur. Jeg og Frida (Link HER) har vært ute å tatt videoer og bilder. Nå sitter vi her å hører på pianospilling. Jeg har redigert en turnvideo, den laster seg opp nå så den kommer snart ut. Her er bildene jeg og Frida tok:Hva synes dere om bildene?

-Bilder (Del 1)

Heia!

Nå sitter jeg her med Frida ♥ Link HER. Jeg skal ligge over. Vi spiser litt godis nå. Vi har tatt noen bilder å videoer. Videoene kommer imorgen. Gidder ikke å skrive så mye. Snakkes ♥

 

NB! Ikke lov til å kopiere eller lagre bildene jeg legger ut, uansett om du ikke skal legge det ut eller noe.. Spørr først hvertfall!! Plis?

Hva synes dere?

Lørdag

Heia!

God morgen. Nå er det søndag. Jeg skal ut å hjelpe pappa snart, men først skal jeg bare slappe av. Idag skal jeg ikke finne på så mye, bare hjelper pappa litt. Kansje jeg skal på besøk til noen. Jeg har ikke så utrolig mye mer å komme med. Ha en fin helg videre ♥

Tumblr_lihr3wxox61qckleao1_500_large

Hentet fra Betinabf.

Hva skal dere idag?

Helg

Heia!

Nå er det endelig helg. Denne uka har gått utrolig fort. Å på onsdag er det FN-dagen. På tirsdagen skal i øve. Og på torsdag r det trifelvskveld, gelder meg. Nå skal jeg bare slappe av litt. Imorgen skal jeg kansje til ei vennine. Men ha en god helg ♥


Fikk ein pinne i trynet.

Hva skal dere i helgen?

Stressende dag

Heia!

Jeg har ikke fått tid til å blogge for hadde mye å gjøre. Jeg skulle på trening, men jeg og Marlene fikk vite at når vi var fremme i braatthallen så var det ikke trening. Så dro jeg hjem. Så ble jeg med pappa og Bente på rensvik skole, for vi skulle på sånn trivselskveld. Etter det ble jeg med pappa på trening. Jeg hadde ikke rukket lekser, gjorde de ista.

Hva har dere gjort i dag?

Winter is on the way

Heia!

Nå sitter jeg her med Charlotte. Hun ble med meg hjem idag. På skolen idag framførte vi cheerleading-dansen foran evy og klassen. Det gikk veldig bra. Jeg og Charlotte har tatt noen bilder:


Jeg og Charlotte skulle komme oss inn i huset. Charlotte klarte å få opp barnelosen.

Har dere hadt besøk idag?

Høsten

Heia!

Idag har jeg vært på skolen. Det vart en annen dag enn ventet, for i langfriminuttet besvimte jeg. Jeg klarte å falle på ryggen å miste pustsen. Fikk ikke til å snakke jeg lente meg mot Marlene så besvimte jeg å falt. Vi øvde også på cheerleading når det var gym. Her er noen bilder jeg tok nylig:Synes om bildene?

 

Picture

Heia!

Idag har jeg vært på skolen, veldig morro dag på en måte. Gøy å se venner igjenn. Vart ikke veldig fan av å stå opp tidlig. Jeg har tatt noen bilder fra idag å igår.


Dagen outfit, sola kom i veien.

Jeg (Mamma) fant endelig mobilen min som jeg ikke har sett på år å dag.

Hva synes dere om bildene?

Bildedryss

Heia!

Nå sitter jeg å ser på tv. Vi har akuratt spist bestilt pizza. Idag har jeg bare slappet av. Har ikke så mye mer å skrive. Snakkes ♥

HaHa.


haha, det ligner!

Forsten har jeg laget en header til meg selv, her er den:

Jeg redigerer den på picasa, du bare setter de først sammen. Så trykker du på retusjer så retusjerer du bort strekene!

Hva synes dere om bildene?

The last day

Heia!

Nå er det søndag å imorgen er det skole. Gleder meg egentlig. Jeg gleder meg til å se venner, men det er noe jeg grur meg litt til. Noen dager etter høstferien skal vi ha FN-dagen å da skal jeg synge, pluss at vi skal fremføre cheerleading dansen, den er ferdig laget, men alle må kunne den. Det jeg grur meg mest til er lekser å stå opp tidlig. Igår var jeg i Molde, vi så skal vi danse å spiste litt godis. Idag skal jeg ikke noe spesielt. Foresten er det snart Halloween, gleder meg. Tror jeg skal være ei dukke. Nyt søndagen videre. Snakkes ♥

Hva skal dere idag?

Next up Molde

Heia!

Nå har jeg akuratt kommet hjem fra overnettingen hos tante. Først dro vi å hadlet litt, så dro vi hjem å så Norske talenter å spiste lasangie. Idag har vi rid/ridd det var kjempe gøy. Dere vil ikke tro hvor dum jeg så ut når jeg falt av, men det var bare gøy. Timotej ridde jeg på, hun hoppet så falt jeg av i luften å landa rett på ryggen eller magen, men herregus så vi flirte å koste oss. Senere idag skal jeg til Molde. Jeg tok ingen bilder idag, men dere kan få se gårsdagens outfigt. Snakkes ♥

Smykke Ginatricot. Bukse aner ikke. Sko eurosko. Topp fra london ( det står på lappen Diwided)

Hva synes dere om bildene?

Svarene på spørsmålrunden

Heia!

Igår kveld ble jeg endelig ferdig med å laste ned videoen. Å det var veldig herlig. Tror jeg faktisk har såtte i to timer å prøve å finne ut av de tingene. Det som var var at jeg ikke fikk til å laste den ned. Måtte lage meg ny youtube konto men resten av videoene mine jeg legger ut skal være på den samme gamle, skal prøve å få spørrerunden min inn på kontoen min. Men nå håper jeg dere virkelig blir fornøyd for den videoen har jeg strevet mye mye med. Setter stor pris på en kommentar! Snakkes ♥

Hva synes dere om svarene?

7 ting jeg hater- video

Heia!

Nå er jeg hjemme å slapper av. Jeg har vært til Marlene idag. Vi har filmet svar på spørsmålrunde (som kommer imorgen), 7 ting jeg hater og mye annet.  Kansje det blir litt kluss. Styret så gale med den redigeringa sjø. Snakkes ♥

Hva hater dere?

Det tar tid

Heia!

Nå har jeg og Marlene vært ute å selt lodd. Jeg har også redigert feridg videoen av at jeg svarer på spørrerunden men den tar så sykt lang tid så tror nok den kommer mest sansynelig ut imorgen. Snakkes ♥

Hva har dere gjort idag?

Siste sjanse

Heia!

Idag sto jeg opp klokken Halv 9 siden mamma skal til ei vennine å jeg blir med. Klokken 2 kjører mamma meg hjem til Marlene. Vi skal sikkert da noen videoer. Kansje jeg svarer på spørsmålsrunden hjem til Marlene vis hun gidder å filme meg. Eller så svarer jeg på søndag. Men sjapp dere å still spørsmål! Snakkes ♥


Offa meg, er ikke noe fornøyd, lå det ut fordi har ingen nye bilder bortsett fra dette.

Fort dere!

Et lite kveldsinnlegg

Heia!

Idag har jeg vært på et lite besøk hos Marlene. Vi tok noen videoklipp osv. I morgen skal jeg kansje til henne igjenn vis det er greit. Da tror jeg at jeg svarer på spørsmålsrunden da, men vis ikke svarer jeg på Søndag. Jeg har laget en video fra jeg var til Marlene og her er den. Husk å still spørsmål!

Har dere vært på besøk idag?

Spørrerunde

Heia!

Siden jeg ikke har noe spesielt å komme med i denne høstferien, så tenkte jeg at jeg skulle ha en liten spørrerunde. Håper jeg får mange kommentarer! Det hadde jeg satt stor pris på. Jeg svarer på søndag, kansje jeg svarer på video vis jeg får mange spørsmål. Still i vei! Vi snakkes ♥


Vinn et gavekort

Heia!

Idag har jeg fått en kommentar fra ei jenta som het Nina. Hun kommenterte veldig fine ting, hun kommenterte også at hun ville at jeg skulle blogge om en konkurranse, å det skal jeg gjøre. Den går ut på at dere kan vinne et gavekort hos ''Star tour'', verdien av det gavekortet var 5000 kr, så det er bare å delta. Du kan delta HER. Det hadde hun som kommenterte satt stor pris på. Vi snakkes♥

Skal dere delta?
Nothing to do in the Autumn holiday

Heia!

I høstferien kjeder jeg meg mer enn jeg hadde ventet, men uansett får jo slappet av litt da. Må bare si at jeg ikke kommer med noe spesielt idag, siden har egentlig ikke noe spesielt å komme med. Men igår var jeg på selskap til bestefar å spiste vafler. Forsten er jeg ikke så fornøyd med været, men nå er det faktisk ganske fint ute. Snakkes ♥


Fotograf Silje♥ Link HER.

Hva skal dere gjøre?

 

Badeland

Heia!

Idag har jeg vært i badeland meg Benedicte og Mathilde, det var gøy. Jeg møtte mange kjente, jeg møtte Emilie dorothea og Sofie. Jeg var mye i kaldbassenget. Jeg kjøpte ikke noe godteri, bare mat. Men nå rydder jeg rommet, skal snart på et lite besøk. Legger inn videoen fra Averøya. Snakkes bloggen ♥

Har dere vært i badeland?

Hjem igjen

Heia!

Nå har jeg kommet hjem fra Averøya, vi gjorde veldig mye. Vi holdt på med dart, luftgevær, badet i stampen, disset, trampolina, fotball å mye mer. Igår spiste vi gyros, det var kjempe godt. Jeg har laget en video fra avrøya, legger den ut i ett annet innlegg. Ha en fin høstvideo videre ♥


Under vann.

Synes om bildene?

>Avrøya

Heia!

Nå skal jeg snart kjøre til Averøya å ligge på hytta til stebesteforeldrene mine. Jeg har pakket bag, bare så dere vet det tar jeg ikke med pc 'en min så blogger ikke mer idag. Jeg har ingen nye bilder, så her er noen bilder som jeg og Marlene tok for en liten stund siden. Ha en fin høstferie videre ?Hva skal dere?

Høstferie

Heia!

Nå er det høstferie, for en time siden (Når skolen slutta) hang jeg litt med Marlene, William og tobias. På skolen (i siste timen) øvde vi på cheerleader dansen, det vart veldig bra. Igår var jeg på trening, vi gjorde ikke så mye. I helga skal jeg ligge til stebesteforeldrene mine. Vi skal være på hytta deres (På averøya), så da blir det ikke noe blogging en dagen. Har ikke noen spesielle planer i høstferien! Snakkes ♥

Hva skal dere i høstferien?

Snart høstferie

Heia!

Nå har jeg kommet hjem fra skolen. Gleder meg til imorgen for vi skal ha mat&helse, vi skal lage boller. Nå sitter jeg bare å slapper av. Om ikke lenge er det høsteferie, har ikke noen spessielle planer. Vi snakkes ♥

Gleder dere til høstferien?

Tingvoll

Heia!

Nå har jeg besøk av Marlene♥ Link HER. Vi gjør ikke stort bare spiller litt wii. Idag var hele klassen på tinvoll, vi lærte litt om elektrisitet å diverse ting. Det var faktisk litt artig. Vi skulle engeklig grille der men sefølgelig glmte Øyvind (læreren vår) å si det. Jeg og Marlene skal sikkert ut på trampolina en tur, men vi venter bare på at middagen skal bli ferdig. Vi skal ha spaggeti. Vi snakkes ♥

Har dere vært på klasse tur?

Starten på ei ny uke

Heia!

Klokken 1 ble jeg ferdig på skolen. Vi har bare kjedelige ting på Mandager. Men i friminuttet øvde vi på cheerleadning triks, å så bare plutselig begynte foten min å riste noe sykt. Har hadt det før, men det virkes jo ut som om jeg får det 1 gang i året. Men jeg fikk en stol jeg kunne ha foten på, å da gikk det over etter 1 time. Imorgen skal jeg å klassen til tingvoll, gleder meg. Snakkes ♥

Har dere noen planer fremover i uka?