september 2014

Min første konkurranse

Heia!

Jeg vet at jeg til vanlig er dårlig, men spesielt denne uka. Jeg har mye trening og lekser. Det har vært ekstra press på turninga fordi at på lørdag skal jeg være med i min første ordentlige turn konkurranse. Jeg skal konkurrere i frittstående, skranke, hopp og bom. Jeg er utrolig spent på om jeg klarer alt. Jeg tror nok jeg kommer til å være veldig nervøs. Men mest av alt gleder jeg meg mest, og dette skal bli kjempe artig! 
Dagen med søndag

Heia!
I dag har jeg vært på besøk til Solveig. Først når jeg kom dit spiste vi pizza og så på skal vi danse.  Så bestemte vi oss for å bake cupcakes. De ble kjempe gode. Vi pyntet de og alt tok tilsammen 3 timer, men det ble vært det. Jeg har kost meg kjempe mye idag!

Hjemmedag

Da sitter jeg og venter på at idol skal starte. Jeg er spent på å se hvem som har kommet videre. I dag har jeg vært på trening og det gikk kjempe fint. Imorgen skal lærerne på et sånn kurs slik at hele 8'ende skal ha hjemmedag. Vi har fått noen oppgaver som skal gjøres innenfor en tidsfrist. Men jeg synes uansett det er mye bedre enn å være på skolen.

Bare et bilde fra helga. Elsker deg Frida!

Helg igjen

Heia!

Da er en enda en skole uka unnagjort og det belønnes med en helg. I dag skal jeg få besøk av Ingvill. Det ser jeg veldig frem til. Vi skal sikkert finne på mye gøy. I morgen skal jeg i bursdag til bestevennina mi, Frida. Før jeg forteller om uka som kommer skal jeg skrive litt om treninga i går. Snart er det konkurranse her i Kristiansund som (partiet) skal være med på. Derfor er det fullt fokus på å få alle øvelsene på plass. I bommen så klarte jeg endelig nedhoppet mitt. Jeg tar bakelngsbro- så direkte baklengs salto ned. Og det gikk kjempe fint.

 

 

Jeg ser faktisk frem til uken som kommer, det er mye morsomt som skjer. Mandag har vi vanlig skoledag. Tirsdag har vi nasjonele prøver. Onsdag har vi helvettes løypa eller høstens vakreste eventyr som lærene kaller det. Torsdag skal alle elever være hjemme, men må gjøre en oppgave da. Og fredag tror jeg det er vanlig.

En perfekt Søndag

Heia!
I dette innlegget hadde jeg tenkt å skrive om helga. Eller egentlig bare søndagen. Klokken 11 ble jeg med tante, onkel, Solveig og Mats på dyregodagene. Det er alltid like koselig der. Vi så utrolig mange forksjellige dyr. Jeg kjøpte meg også litt småtteri i bodene som var der. Etterhvert dro vi hjem igjen. Jeg, Pappa, Bente og Christer dro ut med båten. Vi møtte faktisk på sikkert 100 delfiner.  Det var utrolig morsomt. De kjørte etter båten og hoppet. De var utrolig søte. Vi ble der en god stund. Så dro vi til en kafe og kjøpte oss noe. Det var en perfekt søndag vil jeg si.

Da var det helg

Heia!
Da er det helg igjen. Uka har gått utrolig fort. Skole uka har egentlig vært veldig bra egentlig. Det har også vært en super fin treningsuke. I dag lærte jeg meg halvskru. I helga skal jeg på dyregodagene, og i morhen skal jeg møte noen venner! Ha en fin helg

Trondheim

Heia!
Beklager for lite oppdatering.  Det er fordi jeg trener mye og har lekser som må gjøres. Så jeg kommer bare til å blogge når jeg har tid. På fredag tok jeg hurtigbåten til Trondheim.  Når vi kom fram kjørte vi til mc donals og spiste.  Etter det dro vi til hotellet og var på rommene til vi la oss. Neste morgen spiste vi frokost på hotellet.  Etter det dro vi til hallen og begynte å trene. Vi trente i 6 forskjellige apparater.  Hopp, skranke, tømbling, fritstående, trempoline og bom. Vi trente først fra halv ni til et. Så hadde vi pause til tre. I pausen dro vi på senteret og shoppet. Så trente vi i i 2/3 timer til. Så dro vi på rommene og ordnet oss. Så gikk vi til peppes og spiste middag.  Neste morgen trente vi i tre timer. Derretter dro vi hjem igjen!

Jeg koste meg kjempe mye!