september 2013

Skal skjerpe meg

Heia!
Nå skal jeg begynne å blogge for fult igjen. I dag har Synne hatt bursdag. Vi dro først på Peppes med mamma og Gunnar. Så kom mimmi og morfar så vi seks spiste der. Så dro vi hjem og feiret voksenselskapet hennes. Det var utrolig mye godt der. Imorgen kommer det et innlegg, kanskje en sangvideo. Snakkes

Kristine, Synne, Marlene og meg

favoritt sangene mine

Green day- Time of your life (good riddance) 

Miley cyrus- wreacing ball 

Katy perry- roar

Shopping

Heia!
På tirsdagen var jeg på shopping med Marlene. Vi tok halv fire bussen til byen. Først kjøpte vi oss en bigbite. Så kjøpte vi mye. Det var koseligt. Brukte rundt 400 kroner, så det er ikke så mye. Her er det jeg kjøpte meg:

Kremmerhuset 50,-

Bikbok 10,-

H&m 30,-

Så tok vi noen bilder

Onsdag

Heia!
I dag er det onsdag. Vi gjorde ikke noe spesielt på skolen. Men vi jobber med noe som heter "boka om meg". Der skriver vi om fem forskjellige kapitler og i dag jobbet vi med forsiden. Snart skal vi spise middag. Vet jeg er sløv med og blogge, men jeg skal bli bedre når jeg får tatt noen bilder. Her er gårsdagens antrekk!

Foresten så var jeg og Marlene på shopping i dag. Kan ha innlegg om det i kveld eller på fredag!

Trening

Heia!
Dette blir et kort innlegg. Skolen var helt grei. Vi hadde matta og norsk helt til tredje timen. Men i fjerde og femte timen hadde vi gym. Først hoppet vi høyde. Etter det hadde vi kanonball. Etter på skal jeg på trening. Snakkes

Bilde fra klubba i går

Turen til klubba

Heia!
I dag dro jeg, mamma, Gunnar, Julie, Synne og tante på tur mot klubba. Vi parkerte først ved vanndammen og matet fuglene. Etter det skulle vi dra mot klubba. Etter det dro vi på bestemors hage. Jeg fikk en kanelbolle og en kakao. Turen var veldig koseligt. Senere i dag skal jeg i bursdag. Glede meg

Oslo besøk

Heia!
I våknet jeg og Marlene klokka 11 ca. Vi spiste frokost. Vi rakk ikke å finne på så mye før jeg og Synne skulle til byen for og treffe tante og Julie. Vi dro på brastiet. Senere kjøpte jeg meg et smykke og en mascar. Senere i dag skal vi spise og se en film. Her er et bilde av meg og Marlene i går.

Endelig helg

Heia!
Da er det endelig helg. Uka har egentlig gått ganske fort. Skoledagen i dag var egentlig utrolig bra. En halv time etter at skolen startet dro vi til byen og så på et konsert. Jeg så mange av vennene mine, og det var utrolig godt. Når vi kom til bake hadde vi uke prøve. Det gikk fint. Så hadde vi fysisk fostring. I dag skal Marlene og Kristine komme og sove over, men først skal vi vaske litt. Det kommer en video snart. Lover! Snakkes

Dagen med emma

Heia!
Nå blogger jeg på ipoden siden blogg.no på pc'en min virker ikke. Men i dag har jeg hatt besøk av Emma. Først gjorde vi ferdig leksene, det tok en stund, men vi ble ferdige. Så ryddet og vasket vi rommet mitt. Så dro vi ut og syklet og var på fotballbanen. Du kan se video fra i dag på videofyme (vildesamseth). Kan legge ut her vis blogg.no virker igjen. Snakkes

venter besøk

Heia! 

Skoledagen i dag var helt vanlig. Vi gjorde ikke noe spesielt.Vi lærte litt om prezi. Men nå får jeg snart besøk av Emma. Hun har ikke vært til meg på lenge. Hun kjører nå. Så hun er her om noen minutter. I morgen skal jeg ikke noe spesielt. Kommer kanskje et innlegg senere i dag. Her er et bilde av meg og Emma.   Hva synes dere?


Foto: Frida //HER//

Ny uke

Heia!

Sorry for at jeg ikke blogget i går. Bare glemmer bloggen av og til. Men over til noe annet. Nå er det ny uke. Var litt rart å komme på skolen i gjen etter leiskolen, men det gikk ganske fint. Vi hadde først en time med matte der vi regnet med divisjon. I andre timen hadde vi norsk, der skulle vi skrive om hva som vi husket best fra leiskolen. Og i tredje fikk vi velge om vi ville fortsette med norsk eller matte. Og i de to siste timene hadde vi gym. Så det har vært en fin start på uka. Senere i dag skal jeg på turning. Her er dagens outfit.   Hva synes dere om innlegget?Topp: Bikbok Bukse: Cubus

Hjemme igjen

Heia!

I går kom jeg hjem fra Dombås leirskole. Leirskole er noe av det beste som har sjedd. Det er så utrolig gøy. Vi var på mange turer. Og vi rapelerte, balangserte 15 meter over bakken. Og vi gikk på moskustur. Skriver mere under bildene dere får se.


Dette var dag en. Vi dro inne i skogen og hoppet over stener og elver ved hjelp av stokker og tau.Dette var på tirsdagen, der vi gikk en lang tur på 1,1 mil. Vi ble slitene, men det var utrolig fint der. Dere ser på dette bilde hvordan det så ut der vi gikk. Etter at vi kom hjem fra den turen hopper vi 15 meter over bakken:


dette er da meg. Det var utrolig morsomt.


Dette er fra Onsdagen der vi gikk på moskusturen på 1,8 mil. Vi så runt 23 moskuser. Vi så også to døde reiner og en hare (Haren var levende:D) Vi gikk også og så på hiene til fjellreven. Det var en fin tur.


På torsdagen rapulerte vi 18 meter ned en fjellvegg. Området så slik ut. Det var det morsomste jeg gjore på hele leirskolen. Etter det padlet vi også:


Her står vi og gjør oss klare. Vi skulle padle gjennom broen der. Det var en kano som veltet. Og jeg var ikke langt unna og falle utti jeg heller.


Og Før vi dro på fredagen skulle vi feste på oss en sele og renne ned en trå to og to. (Meg til venstre). Her får dere se et bilde av meg og Odin som dro nedover sammen.


Ja... Det var utrolig morsomt.

Som dere ser har jeg opplevd og vært med på utrolig mye. Jeg har sovet på hytte meg fem andre. Og vi har spist godteri om kveldene, besøkt andre fra klassen og kommet i hyttene deres. Og ikke minst fått gått de fine turene. Savner Dompås leirskole allerede. Det er det beste som har skjedd meg. 

Har dere vært på leirskole?

Hva synes dere?

I morgen drar jeg

Heia!

I morgen drar jeg til leirskole. Er utrolig spent. Jeg har alt klar, må bare lægge tingene og klærne i kofferten. Etterpå skal jeg dra til mamma og si hade til henne. Senere i dag skal jeg til Marlene. Jeg skal i voksenselvskapet til Kristine (Søstra til Marlene) så skal jeg bli igjen så skal jeg sove over. Så på mandag kjører tante oss til skolen. Så kjører vi til dombås.

Gamelt bilde av meg og Marlene :D

3 dager til leirskole

Heia!

Da er det bare 3 dager til klassen vår drar til leirskole. Gleder meg så utrolig mye. På søndag skal jeg sove over til Marlene. Vi skal se ''Åndenes makt'' premiere. Så skal vi møte opp 08:00 på skolen (på mandag).Vi skal sitte sammen i bussen. Jeg har begynt og pakke, mangler bare noen småting. Foresten ser dere sikkert at jeg har fått nytt design. Og header kommer forhåpentlivis snart. Takk for at du gjorde dette Frida (HER). Her er fjellskoene jeg og papa kjøpte i går.


Fra intersport 799,-Today

Heia!

D agen i dag har vært veldig fin. Det var en ganske bra skole dag. I første timen hadde vi norsk. Vi skulle låne biblioteks bøker. Jeg lånte en bok som het ''ikke mat meg''. I andre timen hadde vi engelsk. Vi gjorde to sider. I tredje timen hadde vi matte. Vi lærer litt om parantesregning. Timen gikk ganske fort. Så i 4-5 timen hadde vi K&H. Jeg og Emma jobbet med en plakat. Og i 6 timen hadde vi pc. Nå skal dere få se dagens antrekk.    Hva synes dere?

Topp: Cubus

Bukse: Cubus

Gaver fra voksenbursdagen

Fikk en sjokolade fontene av Tante og onkel, pluss dette:

Av Solveig og mats, Bestefar og Tante og onkel (annen tante og onkel assa) fikk jeg 700.

 

 

Overnatting

Heia!
I går var jeg på dyregoddagene. det er like koseligt der for hver gang. det var utrolig mange dyr der. vi kjøpte oss svele. Etter det skulle jeg i bursdag til Malena, det var veldig koseligt. Vi danset, spiste og så film. Etter bursdagen dro jeg til Mathilde. Jeg sover over til henne nå. Nå sitter vi i senga og skal snart stå opp. Her er noen bilder.