september 2012

Blogger jeg leser

Klar til bursdag

Heia!

Nå er jeg ferdig ordnet til vøksen-bursdagen til Synne♥ Har akuratt hadt et lite besøk av Mimmi og morfar. Det var koseligt! Gidder ikke å skrive så mye.

Skal dere i bursdag?

Home sweet home

Heia!

Nå har jeg kommet hjem fra Marlene. Det var veldig gøy å være der ♥ Vi spiste litt godteri, og så ''Norske talenter''. Vi var også veldig mye på dissa. Det var artig. Her kommer bildene:


Glemte foresten å fortelle at igår så dro jeg, onkel og Marlene til futura, for Marlene skulle kjøpe et dverg hamster. Marlene har ikke bestemt seg for navn, så kom gjerne med forslag!

Hva synes dere om bildene?

 

Ligger over

Heia!

Nå er det endelig helg. Veldig deilig å ha litt fri nå. Skal ligge til Marlene i natt. Vi skal se ''Norske talenter'', og vi skal ta en photoshoot. Vi hadde en photoshoot for noen dager siden. Snakkes ♥Ligger dere over til noen?

 

Trening

Heia!

Nå har jeg akuratt dusjet. Idag har vært på trening, det var slitsomt men artig. Idag på skolen fikk vi ove i tredje timen på cheerleader dansen. Vi fant på noe nytt. Jeg hadde også M&H (Matoghelse),vi lagde pannekake. Det var kjempe godt. Imorgen skal jeg ligge over til Marlene, gleder meg. Vi snakkes!Har dere vært på trening?


Gleder meg til fredag

Heia!

Nå er jeg endelig ferdig med skolen. Men tenkte å snakke om overskriften. Grunnen til at jeg gleder meg til fredag er fordi at jeg skal ligge til Marlene. Å bare så dere vet det på mandagen tok jeg og Marlene noen høst-bilder. Men legger de ut på fredag. Vi skal ta noen bilder når jeg ligger over, legger sikkert ut de bildene å. Foresten, idag har cheerleader gruppe øvet. Vi sammarbeidet å klarte baklengs salto på gresset (når partneren vipper deg opp på en måte). Imorgen (i tredje timen) fikk vi låv til å øve en time. Men vi snakkes ♥


Dette er alle som er med i cheerleader gruppa, pluss en til.

Hva skal dere på fredag?Svar på spørsmålene

Synes?

London

Heia!

Nå har jeg tenkt å bare blogge et raskt innlegg. Tenkte dette innlegget skulle handle om hva jeg fikk av mamma fra London. Har tatt noen bilder men ikke den beste kvaliteten.

Likte dere tingene?

Horses

Heia!

Nå har jeg akuratt vært til tante (sammens med naboene og familien min). Vi ridde først. Andrea var først, så var det meg, så Marlene. Det var artig. Vi dro også inn å spiste litt is og kjekse. Jeg tok noen bilder. Vi snakkes ♥ Husk å still meg spørsmål!

Elsker deg gutten min ♥

Har dere ridd?


Spørsmål

Heia!

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha sånn spørre ting. Håper jeg får noen kommentarer. Vis det er noe dere lurer på, eller noe annet, så er det bare å spørre i vei. Vis jeg får mer enn tre kommentarer svarer jeg på video. Snakkes ♥


Pizzakveld

Heia!

Nå har jeg akuratt vært med pappa på trening. Jeg turnet mest da. Nå har jeg laget meg pizza, gleder meg til å spise dniaen. Jeg sitter å ser på ''Narnia'' ( Hvet ikke om det skrives sånn). Om ti min skal jeg se Norske talenter. Ha en fin kveld ♥

Hva skal dere spise?

Endelig helg

Heia!

Denne uken har gått veldig raskt. Nå sitter jeg å chiller å ser på tv. Igår var jeg på disco på Ørnvika velhus. Det var morsomt. Jeg ble først med Marlene hjem etter skolen. Klokken fem ordnet jeg og Marlene oss å gikk oppover. Jeg danset litt diverse danser. Vi hadde flere konkuranser, en av dem var limbo. Men har ikke så mye mer å skrive om. Ha en fin helg ♥

Elsker deg vennen min!

Hva skal dere i helgen?

Onsdag

Heia!

Nå sitte jeg å chiller å ser på tv. Er ferdige med leksene mine. Idag hadde jeg K&H, vi var på sløiden, det var artig. Imorgen skal jeg på Trening, og vis jeg gidder så skal jeg rett etter trening på discotek på ørnvika. Men har ikke så mye mer å komme med. Snakkes ♥

Synes?

Lekser

Heia!

Nå er jeg akuratt ferdig med leksene, vi hadde ikke mye å det er jeg gla for. Vi hadde to time gym, vi spilte litt elefantball, dougsball (Vet ikke om det skrives sånn) og kanonball. Men nå sitter jeg bare chiller å ser på tv. Men må springe å hente stebroren min!

Vilde

Tirsdag

Heia!

Idag er det skole igjen, skal ordne meg om 10 min. Vi har 2 timer gym (Første timene). Nå sitter jeg å ser ''shake it up'' på disney channel. Senere idag skal jeg til stebesteforeldrene min for å spise middag. Men vi snakkes♥

Vilde

Besøk av frida

Heia!

Nå sitter jeg med et lite besøk av beste Frida ♥ Link HER. Vi har bare gjort lekser og andre diverse ting. Etterpå skal vi spise, trampline, wii og sikert andre ting. Imorgen er det skole igjen, vi skal ha gym. Gleder meg. Jeg skal også være Trifselsleder på skolen. Vi skal spille dougsball (Vet ikke kossn det skrives). Men her er et bilde jeg og Frid tok:

Vilde

Smykkene mine- video

Heia!

Nå er det skole igjen,  om en halvtime må jeg gå til busstoppet. Gleder meg virkelig til skolen (IRONI). Mandag er sånn serriøst verdens værste dag. Men nå må jeg ordne meg skolemat, her er en video: 

Vilde

Sunday

Heia!

Nå er det søndag, å imorgen er det skole igjen! Det værste med søndager er a alt er jo stengt. Vet ikke hva jeg skal gjøre idag. Jeg har bare sett på fine bilde fra weheartit HER. Har laget en kollasj. Men vi snakkes ♥

Vilde

Skal vi danse

Heia!

Nå sitter jeg å ser ''Skal vi danse'' på tv2. Kom akuratt hjem fra Molde, veldig koselig. Vi var litt i byen først, fikk kjøpt meg en fin genser. Men nå vil jeg gratulere Frida, kjempe gla i deg! Du har alltid stilt opp når jeg trengte deg mest. Du er en venn alle drømmer om å ha. Gullet mitt! Kos deg og dere videre!

Vilde

Helg

Heia!

Kom akuratt hjem fra Marlene, var på besøk til hun. Vi gjorde ikke så mye, men vi prøvde å finne på en dans som vi kunne ha sammen med cheerleadning. For somsakt vi skal jo fremføre dansen på FN dagen. Gleder meg. Men om et fem min skal jeg se ''Norske talenter'' på tv2. Og vi skal spise Chicken tandoori, nam! Men vi snakkes ♥

Vilde

 

Bursdag

Heia!

Nå er jeg til Charlotte ? Vi har bare tatt bilder. Men senere skal vi ordne oss for vi skal i bursdag til Frida. Gleder meg! Vi skal først på peppes pizza, så skal vi på Karoline kino, vi skal se Tina&Betina the movie. På skolen idag øvde vi på cheerleadning. Men her er bildene jeg tok:


Outfit!

Vilde

Tilbake fra shopping

Heia!

Idag har jeg vært med Marlene og Nora på shopping i byen. Jeg hadde med meg 200 kr. Jeg brukte alt da. Men det var vært det. Vi dro også på burgerking å spiste. Vi kjøpte en barnemeny alle sammen. Og idag på skolen øvde vi oss på cheerleadning, vi spurte Evy (musikklærer) om vi kunne ha med det på FN forestillingen å det fikk vi lov til. Det er 1 måned og en uke til. Men har tatt bilde av innsjøpene, her er de:


Stein hjerte, Kremmerhuset 29-,


Stein bokstav, Kremmerhuset 29-,


Jerntavle (XD) Kremmerhuset, tilbud 10-,

Mascara (Skal ikke bruke på hverdager, bare i bursdager osv..) H&M 30-,

Vilde

Skoladag

Heia!

Nå har jeg kommet hjem fra skolen. Det var veldig artig dag. Jeg og Marlene bestemte oss å bli en Cherleadning gruppe. Vi tok med Charlotte, Malin, Nora og Frida. Så vi er seks stykker.Vi begynte med løft, vi var flinkere en det jeg trodde, vi klarte å løfte Marlene (Og kaste) veldig høyt. Vi (Gruppen) skal enten hete ''The sweet cher, av Frida Link HER'' Eller '' Jelly = Seigmann, av Marlene link HER'' Eller '' Love hearts, av Meg'' Dere kan godt kommentere hva dere syntes var best. Vi legger sikkert ut en video senere. Snakkes♥

Vilde

See you tomorrow

Heia!

Nå tenkte jeg at jeg skulle ta kvelg, for imorgen er det jo skole igjen. Vi skal ha gym de to første timene men etter det skal vi ha vanlige fag. Gleder meg til tordag, for da skal vi ha M&H (Mat og helse), vet ikke helt hva vi skal lage mendet finner vi fort ut av. Jeg har laget en liten kollasj! Vi snakkes ♥

Vilde

Besøk av Marlene

Heia!

Nå har jeg besøk av Marlene, nå sitter vi bare på pc, men ista/no nettopp var vi på banene. Det var morsomt. For det meste spilte jeg og Marlene ''Gris''. Vi har gjort lekser for hele uken. Det er veldig herlig å være ferdig med de. Imorgen skal jeg på skolen igjen. Gleder meg litt siden vi skal ha gym! Snakkes ♥Vilde

 

Innerdalshytta

Heia!

Nå har familien gått til innerdalshytta. Det var en veldig fin tur. Det var fint vær. Når vi var fremme på hytta, så kjøpte vi noen vafler. Det var godt. Jeg turnet også på gresset jeg tok noen bilder, her er de:

 

Bildene fra bursdagen kommer imorgen (Charlotte sin bursdag).

Vilde

Køddevideo

Vilde

Natta

Heia!

Nå skal jeg og Frida snart legge oss, litt pc til. Imorgen skal vi gjøre litt diverse ting.Jeg skal kansje ligge på averøya fra lørdag til søndag.Men vi snakkes!
Vilde

Kosekveld

Heia!

Idag har jeg overnattinngbessøk av beste Frida ♥ Link HER. Og idag var jeg foresten jeg foresten i bowling hallen med noen av jentene i klassen, vi feiret bursdagen til Charlotte. Det var gøy da! Vi spilte bowling mest. Jeg vant ikke... :) De som jobbet der tok på disco der det var kjempe kult! Jeg har ikke tatt bilder, men det har Marlene. Så når hun blogger kopierer jeg dem vis det er greit for hun. Men nå legger jeg ut noen bilder som jeg og marlene tok igår!

Vilde

Vinner

Heia !

Nå har jeg akuratt får meg egen pc ♥ Er kjempe fonøyd. Det er Asus. Loveit. Men jeg hadde tenkt å kåre vinneren og det er,off herregud. Dette er vanskelig. Det blir uavgjort, alle vinner, dorry men klarte ikke å velge. Ialefall dere som har blogg er rå flinke og har fine tekster. Stå på ! Link : http://marlenebjerkelund.blogg.no/http://blogl0ve.blogg.no/http://lottejee.blogg.no/. Kos dere videre ! 

Vilde

Uken's lille utfordring

Heia!

Nå tengte jeg at jeg skulle ha en liten utfordring til dere lesere. Den går ut på at den som skriver den fineste kommentaren på dette innlegge, så skal jeg skrive et helt innlegg om den bloggen og beskrive den og linke den. Håper jeg får mange blogger å velge mellom. Så det er bare til å skrive kommentarer. Jeg skriver innlegge om 3 dager. Ha en god Søndag ! Legger ut noen raandom bilder:

Vilde

 

Dyregod-dagene

Heia!

Idag var jeg med tante og gjengen på dyregod-dagene. Det var veldig artig. Jeg var mest med Marlene og ei som heter Julie. Det var koselig. De hadde mye dyr der kuer, kaniner, hunder, geiter, lamaer, grister, fisk, rådyr, hest tror ikke det var flere. Og idag (igår) lå jeg til Annbjørg (søskenbarn). Vi bestilte pizza, spilte wii og så på Norske talenter. Jeg tok noen bilder, men ikke mange for jeg gik tom for strøm. Men her er bildene: Ha en god helg videre!
Vilde