august 2014

Beklager!

Heia!
De siste dagene har gått så utrolig fort.  Jeg har helt glemt bloggen.  De siste dagene hat værtfall vært kjempe brae. Jeg skal snart gjøre ferdig siste del av leksene. I morgen drar jeg til trondheim med turnpartiet. Jeg gleder meg kjempe mye. Vi skal trene og spise på restauranter.

Bursdagsfeiringene

Heia!
Sorry for dårlig blogging.  Har bare hatt det litt travelt med bursdagen min.  På onsdag hadde jeg bursdag. Jeg våknet opp av en gratulasjon fra pappa, så fikk jeg 2xu thigsten som jeg hadde ønsket meg. På skolen var det kjempe koselig og få høre gratulasjoner fra alle sammen. På ondag etter skolen dro jeg, mamma og synne til byen for å møte mimmi og morfar på peppes pizza.  Det var kjempe koselig. Jeg fikk faktisk hele 1000 kroner av dem i bursdagsgave. Det satte jeg kjempe stor pris på. På torsdagen feiret jeg voksenselskapet mitt. Det var kjempe koselig. Jeg fikk 1200 kr, 250 kroner (gavekort) på g-sport og noen små ting. Jeg ble kjempe glad. I dag skal jeg med Solveig på shopping og handle inn til bursdagsfeiringen min som skal være i morgen. Jeg gleder meg kjempe mye.

Ungdomsskolen

Heia!
Da har jeg startet på ungdomsskolen. Jeg trives kjempe godt. Jeg er fornøyd med klassen. Når det gjelder fagene er jeg også fornøyd. Jeg fikk begge førstevalgene mine. Jeg fikk spansk og fysisk aktivitet og helse. Så langt har jeg hadd det kjempe fint og jeg gleder meg til skolen. I morgen gleder jeg meg til ekstra mye for da har jeg nemlig bursdag. Ha en fin kveld videre.

Lite blogglyst

Heia!

Jeg merker nå for tiden at jeg har så mye å gjøre at jeg ikke har tid til å blogge. Mister også på en måte blogglysten. Skal prøve så godt jeg kan med og fortsette med den, men det er ikke så enkelt akkurat nå. Men skolen starter i morgen, så kanskje det blir enklere å blogge når det en kommer rutine igjen.  Jeg håper alle har hatt en fin sommerferie.

Bye bye summer

De siste dagene som ''barn''.

Heia!

Om bare seks dager fyller jeg 13 år. Jeg gleder meg kjempe mye. Jeg har tenkt til å feire både voksen og barnebursdag. I barnebursdagen har jeg tenkt til å feire alene i huset til mamma og lage hjemmelaget pizza, brownies og oreo kuler. Overraskende nok gleder jeg meg mest til voksenbursdagen. Det er fordi jeg har ønsket meg mer ting enn penger, så jeg gleder meg til å se hva jeg får av familie, Nå er det også likefør skolestart. Jeg gruer meg litt til lekser og prøve, men jeg håper og tror det skal gå greit. 

Solveig

Heia!
Jeg beklager for dårlig oppdatering. I går kom Solveig på besøk. Det var kjempe koselig. Vi spilte inn videoer. I dag er jeg også til Solveig. Skal sove til henne. Vi har vært og badet i dag. Vi har også vært en liten tur på futura.

Båttur

Heia!

Sorry for dårlig blogging. Har det travelt så rekker ikke alt. Fra torsdag til fredag lå jeg til tante. Vi bestilte pizza og spiste godis. Det var kjempe koselig til henne. På fredag ble jeg hentet av pappa. Jeg skulle på trening. Det var en fin treningsøkt. I dag har jeg vært på båttur med pappa og Bente. Vi var litt rundt om kring. Vi badet og koste oss. 


OOTD

Genser•shorts~ bikbok

Innkjøp til skolestart

Håper du likte videoen ♥