mai 2014

Showtime

Heia!
Sent innlegg, men det får bare gå. I morgen er det sommershow (turning). Er kjempe nervøs, men gleder meg utrolig mye. Jeg er nervøs for å falle eller gjøre feil. Dette showet er faktisk litt spesielt. Det er fordi det er siste show med 5-7. Begynner i 8 nå så da er jeg for gammel til det partiet. Men minitropp skal jeg fortsette med!

Bilde fra i dag...

Bilder fra gårsdagen

Turnstevne

Heia!
Beklager for dårlig blogging. Vanskelig og få tid til å blogge hver dag så derfor blir det fårlig blogging. Akkurat nå er vi (ktf) på vei hjem fra turnstevnet. Det har vært kjempe koseligt. I morgen kom vi fram i halv 10 tiden. Med en gang vi kom fram måtte vi gå tog. Da var det alle turnere fra rundt om i Norge som skulle gå. Det var morsomt å gå tog fordi jeg ble løftet og jeg løftet andre. Etter toget fikk vi pakke ut og være litt på rommet. Så var det lunsj. Da var det bare vanelig brødskive og frukt. Så gikk jeg, Marlene og Ingvill på butikken. Jeg kjøpte iste og eple. Senere var det salto konkurranse. Det var morsomt, men det tok så lang tid. Vi var i hallen i ca 3 og en halv time når vi egentlig bare skulle være 2 timer der. Så var det middag. Da spiste vi Taco. Det var også hyggekveld (disko), men jeg orket ikke. Senere skulle vi sove. I dag stod jeg opp 08.15 for å spise frokost. Vi spiste det samme som vi hadde til lunsj dagen før. Så var det trening (først ute i 1 og en halv time, så i hallen i 30 min). Så måtte vi på rommet og sminke og skifte. Vi skulle gjøre oss klare til selve turnstevnet. Det var kjempe mange flinke, og jeg ble veldig fornøyd av harry potter opptreden vår. Vi kom på 3 plass av 7 lag.

Skal kanskje legge ut video på YouTube av turnstevnet!

Treningsuke

Heia!
Beklager for dårlig blogging. Har det veldig travelt denne uken skjønner dere. Jeg har trening mandag-torsdag. Vi skal også på turnstevnet fra lørdag til søndag. Er nervøs, men gleder meg kjempe mye!

Bilde fra tidligere!

17. Mai

Heia!

Gratulere med overstått alle sammen. Håper alle koste seg kjempe masse i går. Det gjorde ihvertfall jeg. Jeg stod opp klokken 5 på morgenen. Grunnen til at jeg stod opp så tidlig var fordi siden jeg skulle holde tale ble jeg  (og alle andre i Kristiansund som skulle holde tale) invitert til å spise frokost på richa hotell klokken 7. Det var god frokost, og jeg og pappa koste oss. Etter det dro vi til skolen og stile opp i tog. Vi gikk et lite stykke og både sand og ropte. Men dessverre vant ikke vi. Så skulle jeg og William holde tale. Jeg var utrolig nervøs men det gikk bra. Så spiste jeg kake og litt forskjellig. Etter det dro jeg hjem. Jeg slappet av og skiftet (fordi jeg skulle til byen og gå borgertog). Det var en vellykket feiring.


Fikk denne vasen som tegn på at jeg har holdt tale.

 

I dag har jeg vært på båttur med Synne, Espen og pappa. Det var koselig. Etter det dro jeg til Marlene. Vi badet. Det var veldig kaldt, men vi kom oss uti.

 

Snakkes
 

Tinestaffeten

Heia!
Gårsdagens skoledag var ikke helt vellykket. Det ble drama og krangling. Ellers var skoledagen bra. Etter sjolen skulle vi løpe tinestaffeten. Jeg gruet meg fordi været var så ille som det går ann å få det. Det regnet og blåste, men jeg dukkeg opp likevel. Vår klasse sprang inn som en av de treigeste, men vi gjorde alt vi kunne så jeg er stolt over laget vårt.

Gleder meg til 17. Mai i morgen. Jeg og William skal holde tale. Er litt nervøs, men gleder meg!

Portrettbilde 2014

Bilder fra konfirmasjonen

Heia!

Det var utrolig koselig i konfirmasjonen i går. Vi var først i kirka. Det var ikke så morsomt da. Når vi var ferdige i kirken tok vi litt bilder men familie og venner. Etter det dro vi i ørnvika vellhus og feiret reisten av konfirmasjonen. Det var mye god mat og dessert. Det var mange fine taler som felte mange tårer. Jeg og Espen (storbroren min) sang ''titanium''. Det var koselig, og det gikk veldig bra. Jeg og Annbjørg viste fram bilde presentasjonen som vi hadde laget. Det ble kjempe mye latter. Alt i alt har dette vært utrolig koselig.


Jenta mi!


Bestemor ♥

 

Kjempe glad i denne herlige gjengen.


Konfirmasjons antrekk

Heia!

Denne dagen har vært kjempe flott. I morgen skal nemlig søsteren min konfirmere seg og jeg gleder meg kjempe mye. I dag har mange av slektningene mine kommet. Blant søskenbarn, søster min, tanter og onkler. Her er ihvertfall antrekket jeg skal ha på meg:

Denne kjolen er fra cubus. Den kostet 199,- Elsker fargen på denne kjolen og blondene. 

Over kjolen skal jeg ha denne cardiganen som også er fra cubus. Den er jeg ikke helt sikker på hva kostet, men tipper 299,- Fargen er utrolig fin. Stoffet kan klø litt, men jeg venner meg nok til det.

Kjolen er litt gjennomsiktig så mamma kjøpte denne toppen til meg. Den er fra kappahl. Den kostet 79,-

Fikk også disse super søte skoene. Er ikke helt siker på hva butikken heter, men de kostet ihvertfall 299,.

Har tenkt til å ha håret i en slik doughnut. Rundt den doughunten skal jeg ha det blomster stirkket rundt. 

 

Er kjempe fornøyd. Den eneste som er dumt er at kjolen er gjennomsiktig, men men...

Hva synes dere?


 

Happy birthday

Heia!
I dag har min kjære søte for hest Bounty bursdag. Har fyller hele 25 år. De siste 4 måneder har vært helt fantastisk. Jeg er så heldig som har verdens beste tante som lot meg komme å ri verdens snilleste hest fast hver tirsdag. Er så heldig som fikk akkurat Bounty. Bounty er så utrolig snill og lydig.

Elsker deg go gutten!

Bading

Heia!
I dag har vært en utrolig fin dag. På skolen har vi temaet "nettvett" så vi hadde grubber i de tre første timene, vi jobbet litt på det temaet. Og i de tre siste timene danset vi. Etter skolen hentet mamma meg og Marlene, og kjørte oss til stallen. Vi makket bare og gjorde vanlig stallarbeid. Så dro vi hjem til Marlene og pakket og spiste. Så dro vi på ei brygge og badet fordi vi ble utfordret. I dag har jeg også jogget. Så dagen har vært helt topp.

Stallen

Heia!
Jeg har glemt å blogge, men skal prøve å huske på det. I går var jeg på stallen. Det var kjempe koselig. Jeg gjore litt lekser der. Så gikk jeg, Marlene og Kristine ut i stallen. Jeg startet å ordnr høy og kraftfor. Tante makket til meg. Senere ridde jeg. Jeg ridde bane.

Drabo

Heia!
Sorry for at jeg ikke blogge i går. Hadde nemlig ikke eneegi til det. I går malte jeg rommet. Jeg var også på optima. Trente ganske "hardt" der så ble sliten. På kvelden så jeg "grownup 2". Til drre som ikke har sett den så anbefaler jeg den kjempe mye.

I dag har jeg gjort ferdig rommet. Jeg er utrolig fornøy. Mangler litt småting og er nattbord men eller så er det ferdig. I dag har jeg også vært på drabo med Marlene. Det var kjempe morsomt.

Skal legge ut flere bilder fra turen i morgen. Nå skal jeg til søskenbarnet mitt. Snakkes.

Dagen i dag

Heia!

Det var rart å dra på skolen etter at jeg hadde fri på torsdagen. Men skoledagen var veldig morsom. Jeg hadde Samfunn i første timen. Der jobber vi med verdens i grupper ved hver vår verdensdel. Gruppen min har Asia. I andre timen husker jeg ikke hva vi hadde. I tredje timen hadde vi engelsk. Vi bare leste og gjorde noen oppgaver. I fjerde timen hadde vi fysisk fostring. Der hadde vi hund og hare. I femte timen skrev jeg og William tale til 17. Mai. Ellers i dag har jeg malt rommet mitt igjen. I morgen skal vi male siste strøk så kan vi møblere. Gleder meg. Her er dagens antrekk:

Genser: wow

Bukse: wow

Har forresten har jeg laget cookies i dag.  Her er noen bilder av det:De ble kjempe gode ♥

Feeling sporty

Heia!

Denne uken har alle treningene vært avlyst. Så i går og i dag har jeg jogget litt. Jeg tenker og gjøre det ofte. Utrolig deilig følelse når jeg er ferdig. 

I dag har jeg også begynt og fikse rommet. Planen er å male det hvitt, få ny lampe og om møblere litt. I dag begynte jeg og Gunnar med og male ett strøk. Jeg gleder meg utrolig mye til rommet mitt blir ferdig. Det skal være ferdig inntil søndag. Skal bort til mamma i morgen og male mere.

 

Vi snakkes!