april 2014

Flaks

Heia!
Rakk ikke å blogge om stallen i går så får gjøre det nå.

Desverre var tante syk (ønsker deg god bedring) så hun ble ikke med i stallen. For første gang fikk jeg strigle, sale opp og ri helt selv. Det var veldig spennende og utrolig artig. Jeg ridde en times tid eller noe sånt. Kristine fikk ri bounty og sofus istedenfor timotei. Jeg hadde flaks med være at det ble sol da jeg skulld ri.

I dag har jeg og mamma vært å handlet antrekk til meg (som jeg skal bruke i konfirmasjonen til Synne). Jeg ble utrolig fornøyd.

Regnuke

Heia!

Nå er blogg lysten endelig kommet tilbake. Har mye og konsentrere meg om. Jeg har jo trening, hest og venner. Men de gangene jeg har tid kommer det innlegg. Grunnen til at jeg har vært sløv er fordi jeg føler ikke stort press for og blogge hele tiden, jeg blogger bare når jeg har tid og det er det jeg har gjort. Men har tenkt til å ha flere pc innlegg og flere speilrefleks bilder (men det blir det ikke hele tiden). Forgie uke var helt topp. Det var sol og varme hele tiden. Denne uken har det snudd til det motsatte. Det er meldt regn hele uka. Jeg synes det er dumt at det er meldt regn når jeg skal på stallen i morgen, men det beste er å få se tante og Bounty så det går helt fint. I dag skulle jeg egentlig på trening (som jeg gjør hver mandag), men denne dagen kunne ikke turnlæreren min så treningen ble avlyst. Jeg er ikke helt sikker på om det blir noen innlegg i morgen, men vi får se. Det blir i så fall ikke før om kvelden.

Klarer dessverre ikke å laste opp bilde fra pc'en så det ble et google bilde i dag.

 

Er det meldt fint vær hos dere?

Overnattinga

Heia!
Nok en gang sorry for dårlig blogging. I går tok jeg bussen til verdens herligste jente. Jeg og Solveig ble kjørt til byen. Vi kjøpte seks biletter og dro på tivoli. Det var første gangen jeg har vært med Solveig på tivoli og det var den beste tivoli dagen jeg har hatt. Vi tok jokeren 4 gang, jump 1 gang og kjørte bilder en gang. Etter vi hadde brukt opp bilettene våre dro vi på senteret og kjøpte is. Etterhvert ble vi hentet. Så snart vi kom hjem, hoppet vi på trampolina. Etter hvert dro vi på en fotballbane og spilte fotball. Så spiste vi mat. Vi hadde kylling med tilbehør. Så lå vi oss i sengen og så "charlie og sjokokadefabrikken". I dag har vi sett på tv og vært på trampolinen.

Frida

Heia!
Igår var jeg på besøk til Frida. Det var morsomt. Vi var mye ute å spilte fotball og hoppet på trampolinen.

Bilder fra stallen

Påskeferien min

Heia!
Jeg har vel tatt "påskeferie" fra bloggen. Men er tilbake nå. påskeferien har vært kjempe fin. Har kost meg kjempe masse Hønefoss. Vi har gjort mye forskjellig. På torsdagen var jeg, Synne og Maren på kino. Vi så "natt til 17". På fredagen gikk alle sammen i byen of kjøpte is og koste oss. På lørdagen dro jeg, tante, Synne, Bente og Maren til sandvikan senter og handlet.

Hønefoss

Heia!
Igår kjørte jeg, pappa, Synne og Bente til Hønefoss. Det tok lang tid, men vi kom fram. I dag skal jeg, Synne, Maren og kjæresten hennes på kino.gleder meg.

God påske?

Dagen i dag på stallen

Heia!
Dagen i dag på stallen har vært litt utenom det vanlige. Tante hadde laget rebuser til meg, Marlene og Kristine. Det var kjempe morsomt. Det var mye spekulering med de rebusene, men vi fant påskeeggene til slutt. Så dro vi alle i stallen å gjorde stallarbeidet. Så leide vi inn hestene. Vi begynte å strigle å dale opp. Vi ridde på ridebanen som vanlig. Vi snakkes!

Bounty

Heia!
I går hadde jeg å bounty (forhesten min) jubileum. Han har nemlig vært forhesten min i 100 dager (eller 101 idag da). Han er bare verdens beste. I morgen skal jeg til han. Gleder meg til å se han.

Sola

Heia!
Bokvaken ble kjempe morsom. Vi så film og spiste godteri. Flere voksne hadde fikset en spøkelsesgang. Jeg gikk med william, og vi hylte hele tiden. Mange i klassen døgnet yil halv 6. Det var veldig morsomt.

I dag har jeg vært på besøk til Sola mi. Vi laget karameller, de ble gode. Vi kjøpte også potetgull og hadde påskejakt. Det var utrolig morsomt. Loveuu gulle

Bokvake

Heia!
Dette blir et kort innlegg. I dag skal hele klassen sove på skolen. Jeg har gledet meg kjempe lenge til dette. Vi skal spise Taco, se film og en overaskelse.

Stallen

Heia!
I dag har jeg vært på stallen igjen. Det var koseligt som alltid. Jeg, Marlene og Kristine gikk til tante. Vi dro først inn og spiste, så dro vi ut. Makket boksene, skiftet vann, fylte høy og ordnet kraftfor. Så gikk jeg på beitet og hentet Bounty. Jeg striglet og salte han. Så ridde jeg. Det er alltid lige gøy å være på hesteryggen. Kan ikke vente til neste tirsdag.

Stallen

Heia!
I dag har jeg vært med Marlene. Jeg syklet til henne. Når jeg kom dit dro vi på trampolina. Så syklet vi til stallen. Vi ridde bane og tur på Sofus. Så hadde tante og Annbjørg ridd Bounty så fikk jeg skritte han ned. Så dro jeg hjem. Ellers har jeg ikke gjort så mye. Vi snakkes!

My one and only

Aprilsnarr

Heia!
Idag har jeg lurt ca 13 folk. Det er utrolig morsomt å lure folk. Lurte mamma og Gunnar med at jeg hadde fått hjernerystelse. De gikk rett på.

Lurte ti folk med at jeg var innlagt på sykehuset.

-Har du lurt noen?