mars 2013

1. Påskedag

Heia!

Nå sitter jeg og øver på ''cups'', kan legge ut video av det snart, men skal øve litt til. Jeg begynte i går og klarer allerede sangen og rekkefølgen. Gleder meg til og vise dere det. I dag skal jeg slappe av og øve. I morgen skal jeg i bursdag og slappe av. Men nå skal jeg øve videre. Snakkes i kveld!

Snakkeees

påskeaften

Heia!

Fikk desverre ikke blogget i dag. Og vis dere leser kan dere få vite hvorfor. Klokken 11 ca kjørte vi til Tingvold. Vi gikk på ski et lite stykke. Var faktisk først hele veien. Vi grillet og spiste. Vi lagde også et hopp jeg prøvde. Jeg klatre og falle et stygt, men morsomt fall. Jeg tok god fart og hoppet, men i stede for og lande på føttene landet jeg på magen. Tok ikke føttene nedi bakken en gang. Datt rett mage plask på bakken. Jeg gravde også en snøhule, ble ikke helt ferdig med den siden vi måtte dra. Når jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg ikke maktet og blogge. Vi så også etter påskeegget. Vi måtte løse et kryssord først. Det var utrolig forvirrende, men vi fikk det jo til. I morgen skal jeg bare slappe av. Forhåpentlivis sove lenge. Kan sikkert da bilder, men det er bare kanskje!

Snakkeees

Dagen med Solveig

Heia!

I dag kom kjære Solveig på bøsek. Like morsomt som alltid. Vi hadde vår egen må gjør video, vi skal ikke legge den ut. Den laget vi for morroskyld. Vi tok også bilder ute som kommer senere i innlegget. Solveig dro i seks tiden. I halv 8 tiden tro vi til naboen. Vi spiste utrolig god mat. Jeg fikk en karamell is til dessert. I morgen skal jeg på ski tur. Og det begynner ganske tidlig, men skal klare å blogge tidligere eller senere i morgen. Vi skal også lete etter påske egg. Gleder meg kjempe mye!


Fineste jenta i verden.


Your my one and only!

Snakkeees

Venter besøk

Heia!

Da er det fredag. Klokken ett får jeg besøk av min bestevenn Solveig! Gleder meg. Vi skal sikkert ta bilder, men det er ikke helt sikkert. Siden det er så fint vær skal vi ikk være inne hele dagen. Og senere i dag skal jeg ned til naboene mine og spise mat. Jeg vil takke dere alle som leser og ikke minst kommenterer. Kom som  et lite sjokk og få så mange kommentarer i går. Setter stor pris på det. Husk at jeg alltid kommenterer tilbake!


Bilder fra Tronheim.

Snakkeees

Hjemme igjen

Heia!

Som dere sikkert fikk med der via overskriften så har jeg da kommet hjem, etter noen fantastiske dager i Trondheim. Fikk et utrolig godt inntrykk av Trondheim, og liker me egentlig veldig godt der! Kom hjem for en time sia ca. I tronheim har vi shoppet, spist på resturang, og en ting dere ikke viste er at vi prøvde helium ballonger, og det var sykt artig. Tok faktisk video så kommenter vis dere vil at jeg skal legge den ut. I går dro vi heller på friday's. Det er utrolig god mat der! Her er bilder fra i går kveld:Snakkeees

Siste dag i Trondheim

Heia!

I dag er det desverre den siste dagen i Trondheim. Det har vært utrolig artig her. Har fått utrolig mye fint! I går var vi og spiste i tyholttårnet på egon. Vi spiste pizza. Den var utrolig god. Og i dag har vi shoppet litt. Fikk to topper. Og for en time siden tok vi oss en kakao. Etterpå skal vi spise på egon. 

Innkjøpene fra i dag og i går :


Skjorte fra wow


Genser fra wow


Topp fra bikbok


Topp fra bikbok


Genser på wow

Snakkeees

Dag to i Trondheim

Heia!

I halv tiden gikk vi ned og spiste frokost. Det var godt. Når vi var ferdige Dro vi først til nidarosdomen, det var en helt utrolig fin kirke! Den var så utrolig stor. Etter det dro vi og shoppet litt. Fikk meg tre nydelige gensere. Vi var litt rundt omkring. Vi var egentlig over alt.I sted spiste mat fra big bite og drikker iste. Har akkurat hoppet ut av dursjen. Snaakkes


Helt sykt!

Flere bilder kommer i morgen.

Snakkeees

Elsker Trondheim

Heia!

Da er første dagen av Trondheim snart ferdig. I tre tiden kom vi fram til Royal garden. Det er et kjempe fint hottel. Det er basseng her og litt forskjellig. I dag har vi vært på shopping. Fikk meg millitær converse. Er så utrolig glad i dem! Vi var også og spiste på friday's. Det var utrolig godt. Jeg spiste kylling, og fikk en milkshake til dessert.

Hva synes dere?

 

Pakker til Trondheim

Heia!

Dette innlegget skulle egentlig ut imorgen, men glemte det helt.

I videoen sier jeg ''i morgen drar jeg til Trondheim'', men jeg drar i dag.

Enjoy ♥ 

Hva synes dere?

Søndag

Heia!

Da er jeg hjemme alene. Det ble jo desverre ikke ski tur på meg. Det eneste jeg har gjort er å synge egentlig. Tror jeg skal ut på trampolina nå. I morgen skal jeg faktisk til Trondheim. Gleder meg kjempe mye. Jeg skal ha med pc'en min. Så det blir litt blogging.

Her er gårsdagens antrekk:

Bukse (?) Genser Cubus (utsolgt)

Hva synes dere?

Finally

Heia!

Da begynner jeg endelig og føle meg bedre. Er fortsatt svimmel, og har litt ondt i magen, men er uasett mye bedre. I dag var jeg på besøk til mimmi og morfar. Det var et koseligt besøk. Ellers har jeg bare spist. Nå slapper jeg av og hører på musikk.

I morgen skulle jeg egentlig på skitur, men kunne desverre ikke, vil ikke rissikere og bli syk til Trondheim. Så da skal jeg heller bare pakke til mandagen så..

God påske videre ♥

Hva har dere gjort idag?

Jaja, sånn kan det gå

Heia!

I morgen skulle jeg egentlig på åpen dør, men planene endret seg litt. Jeg ble syk. Jeg kjente det i halv 2 tiden. Men utover dagen ble det bare værre. Jeg var rå varm, men alikevel frøys jeg. Jeg hadde også ondt i halsen, magen og hodet. Og feber. Jeg har vært våke nå siden klokken 7. Det går mye bedre, men er veldig svimmel.

Men jeg vil bare ønske alle dere en fantastisk påske ferie.

Har ingen nye bilder, men de kommer snart:Hva synes dere?

Påske ferie

Heia!

Da er det endelig påskeferie. Hadde faktisk verdens beste skoledag. En i klassen oss flytter til Texas så dette var hans siste skoledag i Norge. Vi så film og spiste kake. Vi så også på en forestilling. Senere i dag skal jeg ta buss til byen. Skal på ''åpen dør'' med noen venner. Gleder meg!

På mandagen drar jeg foresten til trondheim, så det blir sikkert en innskjøpsvideo derri fra!

Hva synes dere?

gårsdagens antrekk

Genser Cubus Bukse Cubus

Hva synes dere?

bursdags antrekk

Heia!

Dagen i dag så langt har egentlig vært veldig fin.

Til selveste innlegget. I går dro jeg til ida og silje (marlene var også der). Vi fire ordnet oss sammen. Så dro vi til bursdagen. Jeg møtte utrolig mye av vennene mine f.eks Tyra, Maren, Ella og mange fler. Vi spiste pizza og kake. Her er klærne jeg hadde på:

Jakke (?) Skjørt Cubus Singel Cubus

Hva synes dere?

Dagens outfit

Heia!

Synes?

Videoblogg

Hva synes dere?

Slutten på en fin helg

Heia!

Det har vært en fantastisk helg. Dere vet sikkert at jeg har sovet til Solveig. Tenkte jeg skulle fortelle hva vi gjorde. På fredagen dro vi en tur på futura. Jeg kjøpte litt, vis dere er innteresert i og se hva jeg kjøpte så kan du se videoen min HER. Etter vi hadde kommet hjem ordnet vi til godteriet og så på bad teacher. Vi våknet i 8 tiden og sto opp i 9 tia. Vi dro til byen og spilte fottball med noen venner. Vi ble med vennene hjem til seg. Så ble jeg hentet.

Jeg dro foresten ikke på klasse tingen. Det ble for travelt.


Love you more then life♥

Hva har dere gjort i helgen?

Innkjøps video med solveig

Hva synes dere?

Helg igjen

Heia!

Da er det endelig helg. Denne uken har gått veldig sakte. Dagen i dag gikk fint lell om det egentlig er en kjedelig dag. Vi hadde prøve i norsk, engelsk og matte. Vi hadde også fysisk fostring. Vi måtte ha det ute siden gymsalen var opptatt. Vi lekte boksen går med hele klassen.

Klokken seks skal jeg til Solveig. Gleder meg kjempe mye.kanskje det blir blogging i kveld, men er ikke helt sikker.

Hva skal dere i helgen?

Trening

Heia!

Først il jeg bare si at jeg skal begynne og kjerpe meg på bloggingen. Det blir litt lite blogging, men det er fordi det har vært en travel uke.  Men uansett. I dag har jeg jo vært på trening som dere sikkert kjønte. Vi hadde airtrack, styrke, tøying og litt forskjellig. Skal kanskje ha turnvideo snart ♥

I morgen er det skole i gjen da. Men i seks tida drar jeg til Solveig. Gleder meg kjempe mye. Vet ikke helt hva vi skal gjøre.

Hva har dere gjort i dag ?

Gleder meg til helga

Heia!

Dagen i dag har vært veldig bra. På skolen i dag hadde vi k&h vi ble ferdige med fuglehuset. I musikken øvde jeg, Frida, Sander og malin R. Nå har jeg akkurat spist pizza.

Grunnen til overskriften skal jeg fortelle. På fredag skal jeg dra til Solveig. Skal sover over♥ Og på lørdag skal jeg på skole tur med klassen. Vi skal i en lavoo. 

Hva synes dere?

Dagen i dag

Heia!

Dette har vært en fin dag. På skolen i dag hadde vi 2 timer gym. Vi øvde litt på tinestaffeten som skal være snart. Vi hadde også k&h. Der lagde vi påskekylling. Etter skolen ble jeg med Marlene hjem. Vi gjorde ikke så mye. Vi var litt ute og litt inne. 

I morgen skal jeg til Frida. Ida skal kanskje det også. 

Her er bare noen bilder:

Hva synes dere?

 

Nytt i det siste

Heia!

Dagen i dag så langt har gått veldig sakte. På skolen i dag hadde vi bare matte, norsk, samfunn osv. Senere i dag skal jegpå trening. Der er Marlene og Ingvill♥ I forgje innlegg skrev jeg at mamma hadde kjøpt noen ting fra Trondheim til meg. Og det har jeg tatt bilde av. Kom også på at jeg har fått noe nytt for en uke eller to uker siden, så jeg tok bilde av de også.

Her de bildene :


Jakke fra wow


Topp fra cubus


Topp fra cubus


Lypsyl (?)


Truser wow


Skjørt cubus

Hva synes dere?

Dagen min

Heia!

Grunnen til at jeg ikke har blogget i dag er fordi at jeg har vært på ski tur. Jeg sto opp i 9 halv 10 tida. Det var en fin tur. Det var veldig varmt. Det dummeste er at gnagsåret mitt har bare blitt værre. Ellers har jeg ikke gjort noe. Vi spiste også på turen. Var akkurat en tur innom mamma. Hun har vært i Trondheim. Jeg fikk en jakke, lepsyl og truser. Kanskje jeg tar noe bilder av de senere.

I morgen er det jo skole. Gleder meg og gruer meg. Men skal også på trening i morgen da.

Her er bare noen bilder av at jeg prøvde en ansiktsmaske for noen dager tilbake:

Hva synes dere?

Dagens outfit

Heia!

For en time sia kom jeg hjem fra skituren. Det var en fin tur, men er ikke veldig fan av skiturer, men det var en fin tur. Men jeg fikk jo SEFØLGELIG gnagsår. Så det ødelag jo mye av turen. 99% kjangse for at jeg skal i morgen også.

Men i går var jeg som sagt på byen med noen venner. Kjøpte faktisk ikke noe spesielt, bare mat på burger king. Jeg var med Ida, silje, emilie og irmelin. Vi var for det meste på burgenking, men vi var også en liten tur på senteret.

Her er dagens outfit:

Hva har dere gjort i dag?

> skitur

Heia!

Som dere kanskje fikk med dere skal jeg på skitur snart. Tenkte jeg kunne påste inn et lite innlegg. Vi skal på tingvoll og gå på ski. Vi kommer hjem i 4 tida tror jeg.

Igår var jeg på byen med Ida, Silje, Irmelis og Emilie. Dere for vite mere npr jeg kommer hjem. 

Dette ble et kort innlegg, men ja..

Her er noen bilder fra i går:

Hva synes dere?

god helg

Heia!

Da er det endelig helg. Veldig deilig og ikke tenke på lekser, skole og ikke mint og stå opp tidlig. Dagen i dag var kjempe artig. Bra slutt på skole uken. Vi hadde vår siste svømme trening. Er litt kjedelig at det var den siste, men i allefall. Vi svømte 12 lengder, stuper, dukket og litt forskjellig. Vi hadde også fysisk fostring. Der var vi ute å lekte boksen går. 

I dag skal jeg kanskje på byen med noen venner, men jeg er ikke helt sikker ennå. Må hvertfall finne på noe. 

Her er bare noen bilder fra de siste dagene:

Hva skal dere i dag?

Todays cruls

Synest?

Hvordan lage concealer selv

Ps: dette er ikke funnet på selv, så det på youtube så fikk lyst å prøve, dette innlegget var litt for morroskyld da..

Det du trenger er:Altså du trenger en tom boksn, et pudder du ikke bruker, og en slags krem (du trenger ingen bestemt krem) du trenger også en kniv

Når du har funnet dette tar du først en liten ders krem opp i den tomme bokser.


Derreter skraper du av litt pudder med kniven og heller det skrapne pudderet opp i boksen med krem.Du blander det godt sammen. Dette gjør du mange gang i samme rekkefølge til du føler du har nok. Når du er ferdig og blande skal kremen ca se sånn ut:Du pytter boksen med kremen opp i fryseren og latt den stå i 5-10 min. Slik skal resultatet bli:Prøv selv!

Hva synes dere?

Dagens outfit

Heia!

Da har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Det var en fin dag. Vi hadde matte, musikk, engelg og k&h. Heldig vis har jeg ikke noe lekser. Snart skal jeg spise pannekaker ♥

Grunnen til at jeg ikke rakk og blogge i går var fordi at jeg var til Marlene. Vi var på trampolina, pc og litt forskjellig. Foresten så skal jeg kanskje ha spørrerunde så kommenter om jeg skal ha det!

Men her er dagens outfit:

Bukse & genser på cubus

Hva synes dere?

Videoblogg

Hva synes dere?

> badeland

Heia!

Snart skal jegi badeland med Ida og Frida. Ida henter meg halv tre. Vi skal være der til klokken 5 ca. Gleder meg. 

Jeg har jo hadt overnattings besøk av Solveig. Det var morsomt. Vi så en film og spiste mye godteri. Vi laget jo også må gjøre video. 

Im morgen er det skole. Gleder meg egentlig ikke, men det er fordi at jg ikke liker manager. Men jeg skal også på trening i morgen så da får jeg se Ingvill igjen.


elsker deg jenta mi ♥


dette bilde er fra torsdag, på ballet

Hva skal dere i dag?

 

må gjøre video med Solveig

Hva synes dere?

Dagen i går

Heia!

Før jeg begynner med deg jeg egentlig skal skrive må jeg bare fortelle noe. Det har vært sløv blogging og det bleklager jeg. Og grunnen til at jeg skiftet desing er fordi at på det forgje designet gikk det ikke ant og kommentere. Takket være Trude (HER) Så sendte hun en melding om at det ikke gikk ant og kommentere, så ja..

Men i går var jeg på elevkveld på aus. Det var sykt artig. Jeg sang der faktisk. Det var kaos når alle skulle klemme meg etter jeg sang. Møtte mange venner. I dag skal Solveig ligge til meg. Gleder meg ♥

Elsker deg 

Hva synes dere?