februar 2014

Roseby i morgen

Heia!
Nå sitter jeg å koser meg med vafler. Etterpå skal jeg ta bussen til Marlene. Jeg skal sove til henne, så skal vi til roseby imorgen. Gleder meg!

Follow ny insta bruker

Privat brukeren min. Følg også min andre: vildesamseth

Yesterday

Heia!
Har bare tenkte jeg kunne fortelle om da jeg stod slalom på tusna. Det var kjempe gøy. Jeg stod bare i tre bakker. Det var hopp bakken og den lengste lengste bakken. Jeg falt av heisen tre gang av forskjellige grunner. På hoppene falt jeg en gang på rampa. Det var alt. Snakkes

Molde

Heia!
Nå er jeg i molde. Jeg skal sove til Mimmi og morfar. Nå er vi ferdig å spise. Imorgen skal jeg og Synne stå på slalom. Gleder meg utrolig mye. Det er flere år siden sist så det skal bli moro.

I går lå jeg over til tante laila. Det var kjempe koselig. Jeg gjorde litt stall arbeid. Så red jeg på bounty. Snakkes

videologg

5 favoritt leppe produktGårsdagen på stallen

Heia!

Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om stallen i går. Jeg ble først med Marlene hjem etter skolen. Vi spiste mat så dro vi til stallen. Først ga jeg hestene middag. Så gikk jeg inn en liten stund. Tante hadde lagt fram en sjokoade til meg og Marlene, så det var veldig koseligt. Så tok vi på oss klær og gikk ut i stallen. Jeg begynte med å makke og skifte vann i boksen til Bounty. Så fikset jeg høy og kraftfor. Så kostet jeg stallgangen. Så gikk jeg ut på beitet og hentet Bounty. Jeg leide han inn i boksen. Jeg og tante begynte å børste og strigle. Det gikk kjempe fint å ri. Det har vært den beste dagen på stallen og jeg gleder meg til neste uke igjen.
 

Mine i love produkt

I love mango and papaya;

I love raspberry and blackberry:

I love peatches and cream:
Dagen min i dag

Heia!

I dag har jeg overnattet til Marlene. Vi sto opp klokken halv ti. Vi spiste frokost. Så var vi ute på trampolinen og lekte noe. Vi gjorde det til ett tiden. Så dro vi på stallen. Vi ridde først. Marlene ridde Sofus og jeg Timotei. Timotei tullet litt, men det gikk bedre etterhvert. Etter en liten stund leide jeg inn Timotei. Jeg og Marlene fortsatte å ri sofus. Han var kjempe snill. Kanskje jeg kan ha en ridevideo på tirsdag, men det er bare kanskje.

Gammelt bilde avmeg og Bounty (for hesten min).

Gårsdagens innkjøp

 

skoledagen

Heia!

Da har jeg tenkt til å fortelle om skoledagen i dag. Førstetimen hadde vi norsk. I andre timen fikk vi belønning for innsatsen i nåndbakllturneringen i går. Da fikk vi is. I tredje timen hadde vi gym. Vi spilte håndball, I de to siste timene hadde vi musikk. Vi lærte om akorder. Jeg trykket helt tilfeldig å kom til den første tonen i sangen ''stay'' av Miley Cyrus. Så bare fortsatte jeg, og nå kan jeg hele sanger\n bortsett fra refrenget :-D 

Sangen jeg kan på piano.

Dagen i dag

Heia!

Nå skal jeg først fortelle om skolen. Vi skal ha håndbal turnering nå på onsdag. Derfor skulle vi få ekstra gym. Guttene hadde gym først. Mens guttene hadde gym gjorde jentene noen oppgaver. Så var det jentene sin tur til å ha gym. Jeg synes dette var det beste gymmen på lenge. Fikk til å score mange mål. Så hadde vi friminutt. Så hadde vi gym i to timer igjen. Da spilte vi kamp og kanonball. Nå har jeg akkurat gjort leksene mine. Senere i dag skal jeg på trening.