februar 2013

Dagen i dag og dagene framover

Heia!

I dag var jeg på skolen. Vi hadde ikke så spesielle ting. Vi hadde K&H. Der lager vi fuglehus. Ellers så hadde vi bare musikk. Og i musikken snakket vi bare. Etter skolen ble jeg med Charlotte hjem. Vi gjorde ikke så mye.

I morgen skal jeg på elevkveld med charlotte. Gleder meg!

Og på fredag skal Solveig ligge til meg :D

Hva synes dere?


Dagen min

Heia!

I dag har jeg jo vært på skolen. Det var en grei skole dag egentig. Som dere ikke iste så fikk vi en ny elev i går. Hun heter Malene. I dag snakket jeg, Marlene, Charlotte og Frida sammens med henne. Vi hadde en gym time. Vi hadde trifselvsleker. Resten av dagen hadde vi bare matte, norsk, samfunn, osv.

Senere i dag skal jeg egentlig bare slappe av.

Viktig: Skal kanskje ha ''give away'' snart. Men jeg er ikke helt sikker. Men til dere som ikke vet hva det er kan jeg jo forklare. Jeg skal gi bort ubrukte tinger (mest smykker) som jeg ikke har så mye bruk for. Så kommenter om dere vil at jeg skal ha det eller ikke.

Hva synes dere?

Bilder

Trude ♥ Link HER


Trude sin tattovering. S.V står for Synne og Vilde


Ignorer trynet mitt

Hva synes dere?

Videoblogg

Hva synes dere?

Burt's beesDen er kjøpt på lindex for 29,- Men du får kjøpt den på cubus for 69,-

Hva synes dere?

Mine fav gensere- video

Hva synes dere?

Bilder. Del 2


Jentene mine


Solveig ♥


Spagaten på veggen.


Søstrene mine!


love you so mutch that it hurts


Meg og deg

Hva synes dere?

 

Gratulerer med dagen Solveig

Solveig.. Jeg har kjent deg hele livet mitt. Du er en helt utrolig snill venn. Jeg er så heldig som har deg som bestevenn. Husker i oladalen da vi kjørte ned bakken i olabilen og hadde et lite uhell, men det gikk bra. Du er bere verdens herligste. Du er kreativ, flink danser, morsom, hyper, snill, søt, pen. Og mye mye mer. Du er helt ubeskrivelig. Du er som en søster for meg. Elsker deg ♥ Her er en video til deg Solveig: 

Hva synes dere?


Bilder fra i dag. Del 1

Heia!

I dag har vært den beste dagen så langt i ferien. I går var jeg først til Frida som jeg har skrevet i et innlegg litt tidligere. Frida fikk lov til å ligge over. Vi kom hjem til meg i 10 tida, så vi fikk ikke gjort så mye. Men i dag møtte vi gamle naboen min Solveig. Hun har foresten bursdag i morgen, så det kommer en bursdags video. Men isåfall. Vi møtte henne på butikken. Vi var inne, hadde høy musikk, vi danset, tullet, tok bilder, var ut på trempolina, turnet og mye mer.

Her er noen bilder fra i dag (det kommer del 2 og kanskje tre):


Fine solveig
Du er som en søster for meg!


Elsker deg!


Dette var del 1. Del 2 kommer i morgen kveld

Hva synes dere?

Outfit

Bukse Cubus Genser Cubus

Hva synes dere?

Nytt design

Heia!

Nå er jeg til Frida. Mathilde er her også. Jeg kom for en time siden ca. Vi har bare såtte inn på rommet. Vi skal sikkert finne på noe. 

Nå har Frida gitt meg nttt design og header. Men vet ikke helt om jeg er 100% fornøyd. Så ja..

Hva synes dere om designet?

Ny genser

Cubus 299,-

Hva synes dere?

bursdags antrekkBukse cubus genser cubus smykke topshop

Hva synes dere?

Day 10- My bedtime rutine

Hva synes dere?

gårsdagens antrekk

Sko eurosko bukse cubus genser (?)

Hva synes dere?

Valentins gaver

Heia!

I dag har jeg vært på skolen. Og denne skoledagen var kjempe morsom! Først hdde vi svømming. Der skulle vi lære og kaste ut livbøyer. Vi skulle også prøve og løfte en 60 kg dukke opp fra vannet. Det gikk bra. Jeg og Marlene skulle redde hverandre. Når vi kom på skolen i gjen så spiste vi. Og som sakt var det ball og da vart det i gjen litt kake, så vi fikk spise opp resten. Og vi hadde fysisk forstring. Der spilte vi basketball. Og i siste tilmen så vi på en film. Jeg fikk ti valentins gaver i dag ♥

Men klokken fire drar jeg til Molde. Skal være der hele helgen. Jeg og Synne skal på ski så kanskje i badeland. Gleder meg! Vet ikke om det blir blogging i morgen da, men da vet dere hvorfor.

Nå er det endlig vinterferie. Kos dere videre!
Øredobber og smykke fra Sander ♥


Kort fra Tobias ♥

Hva synes dere?

Some pictures

Hva synes dere?

Day 9- Fav smykker

Heia!

For en time siden kom jeg hjem fra skolen. Det var en artig dag. Jeg hadde mat&helse og der laget vi fastelavensn boller. Og det var kjempe godt. I friminuttene sklidde jeg på isen.

I dag skal jeg ikke noe spesielt. Skal snart spise middag.

Men her er day 9:


Ugle smykke fra Gran canaria


Smykke fra glitter. 80,-

Hva synes dere?

Give me summer

Heia!

Nå sitter jeg på stua og spiser frokost. Jeg ser ut av vinduet og det er grått og snø. Kjenner jeg er veldig lei av vinter allerede. Jeg skjønner ikke hvorfor sommeren varer i noen månter mens vinteren er så utrolig lang. Det værste med vinteren er kulda. Hater og fryse!

Jeg savner og bade, sykle, turne på trampolina, sparke fottball osv. Gleder meg så utrolig mye til sommeren. Her er bilder fra sommeren 2012:

Hva mener dere?

Liten video fra skolen

Forslag til neste video?

day 8- instagrammen min

Heia!

Da har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Vi har vært på skøytebanen. Det var gøy. Kanskje jeg kan lage en video fra skolen i dag, men vi får se. 

Sorry for at jeg ikke rakk og blogge i går. Mandager er bare så hektisk at jeg nesten ikke rekker og blogge. Jeg ble med Marlene på stallen til Sofus. Det var en kjempe fin tur vi hadde. Jeg galoperte for første gang. Men jeg skal kanskje redigere enn video, men da kommer den ikke før neste uke tror jeg. Siden Marlene har bildene og videoene skjø, så jeg må få de først.

Men her er day 8♥


Instagrammen min: vildesamseth

Hva synes dere?

Bildene fra fredagen

Heia!

Baklager for at det ikke kom et innlegg før nå. I dag har jeg vært på saltokonkurranse. Vi konkurerte i trampett, hopp og frittstående. I fritstånde hadde jeg nivå 8. Og det høyeste nivået var 10. Det var gøy. Etter saltokonkurransen dro jeg til mamma og feiret morsdagen.

I morgen er det skole i gjen. Denne helga har gått alt for fort. Har trenet både lørdag og søndag. På fredag var jeg jo på shopping pluss burgerking. 

Men her er bilder fra fredagen!


Hehehhe. Dette er Hedda (HER). Hun er topp blogger i Kristiansund. Og hun er også åp topplisten.Vi møtte henne på bikbok. Så vi tok et bilde meg hun!


Åh, jentene mine ♥


Elsker dere!

Hva synes dere?

Day 7- fav sanger

Heia!

For en halv time ca kom jeg hjem fra en lang treningsdag. Møtte opp i braatthallen klokken 1, men det var litttidelig siden vi begynte ikke før tre. Vi sluttet halv 7 ca. Vi øvde litt på saltokonkurransen som skal være i morgen. Gleder meg mest og gruer meg litt. 

I morgen kommer bildene fra shoppingen! Men her er day 7 ♥

Katy parry- wide awake 

Justin bieber- Nothing like us 

Justin bieber- I would

Hva synes dere?

Innkjøp fra i går

Hva synes dere?

Day 6- parfymene mine

Heia!

Da har jeg akkurat kommet hjem fra verdens beste shoppingtur med Frida, Sigrid, Sunniva og Julie. Vi var først på burgering, så dro vi og shoppet. Det kommer en innkjøps video i morgen. Og dere får også se bildene vi tok i imorgen eller i over i morgen. Men her er day 6:


Zara violetta


Christina Angulere sicret posishon

Justin bieber someday

Hva synes dere?

Enda en videoblogg

 

Hva synes dere?

videoblogg....igjen

Hva synes dere?

Day 5- fav genser

Heia!

Har ikke så god tid nå, siden jeg skal ned på busen om 10 min. I dag på skolen skal jeg ha mat&helse. Gleder meg! Vi skal lage sjokoladekake. Vi skal ha mat&helse i de tre siste timene. Og i de tre første timene skal vi bare ha matte norsk osv. 

Senere i dag skal jeg på 5-7 trening. Jeg skal øve på saltokonkurransen som som skal være i helgen!

Her er day 5:


Fra cubus

Hva synes dere?

Day 4- favoritt bukser


Fra cubus. 199,-


Cubus. 99,-

Hva synes dere?

videoblogg

Hva synes dere?

Wants


Bikbok

Jennifer knitted ls

Cubus

Joplin tank

Cubus

Agnete shorts

Cubus

Sarah studded sweater

Cubus


Bikbok


Bikbok


Bikbok

Hva synes dere?

Day 3- Mitt fav ansikts produkt

Heia!

For 1 time sluttet jeg på skolen. I dag skal jeg egentlig ingenting. Hadde egentlig tenkt å ha med meg Frida, men hun forsvann så fort så jeg rakk egentlig ikke. Senere i dag skal jeg bare slappe av. 

Skolen idag var ganske lang, men helt grei. I friminuttene aket vi. I gymmen skulle vi hoppe høyde. Jeg klarte 98 cm. 

Har ikke så mye og skrive egentlig. Så her er mitt favoritt ansikst produkt ♥


Cosmica dag krem. Kjøpt på apoteket.

 Hva synes dere?

> Turning

Heia!

Da er jeg hjemme til Marlene. Ingvill er også her. Vi har laget oss milkshake. Nå flyver Marlene og Ingvill sammen. Vi skal snart på minitropp trening. Jeg er egentlig ganske spent egentlig. Fordi jeg skal få vite hvem som skal være partneren min. 

Etter skolen dro jeg og Malrlene rett til stallen. Vi ridde og sprøve oss på og hoppe for første gang. Men rekker ikke å skrive mer..


Laget av Marlene !

Hva synes dere?

 

Day 2- Noe jeg ser frem til

Heia!

Skal snart på skolen. Så rekker ikke å skrive så mye om i dag! Her er day 2:

Noe jeg ser frem til må nok være 1. Juli. På lørdags kvelden så bestilte vi tur til barcelona. Gleder meg så utrolig mye! Vi skal være der i 11 dager. Vi skal bo i sykt fin leilighet. Regner med at det blir en del shopping der. Og vi reiser hjem den 12. Juli. Der skal jeg foresten ta med meg pc'en så det blir blogging da ♥

Pluss at den 14. Juli drar jeg, Synne, pappa, Christer, Robert og bente til spania. Gleder meg til det å! Der skal vi bo på hotell. Der skal det bli shopping. Men regner med at det blir mye mere shopping i Barcelona. Og i Spania skal jeg være i 2 uker. Kanksje det blir blogging, men da må jeg blogge fra i poden.


Dette er i Barcelona. Bilde er tatt fra google.

Hva ser dere frem til?

Day 1- Meg som liten

Heia!

I dag er det søndag. I dag har jeg bare ryddet rommet, synget og slappet av. Senere i dag skal jeg ike så mye. Bare slappe av. Tror jeg skal se ''skal vi stupe i kveld.

Men er er day 1- Meg som liten:

 

Hva synes dere?

 

Bilder fra bowling bursdagen

Alle bildene er tatt av Frida (Link HER).

Fine Frida mi ♥

Søtah!

Hva synes dere?

10 days challenge

Heia!

Nå sitter jeg og slapper av. Ser på tv. Tror jeg skal snart legge meg!

I det siste har jeg vært litt u oppfinsom om hva jeg skal blogge om. Så jeg tenkte jeg bare kunne ha ''challenge''. Har hadt det før. 

Har ikke så mye mer å skrive. Så her er det dere kommer til å få se framover:

Day 1. Meg som liten

Day 2. Noe jeg ser frem til

Day 3. Mitt fav ansikts produkt

Day 4. Fav bukse

Day 5. Fav genser

Day 6. Parfymene mine

Day 7. Fav sanger

Day 8. Instagrammen min

Day 9. 2 fav smykker¨

Day 10. Kveld rutine video

Hva synes dere?

 

Hjemme fra bursdagen

Heia!

Da har jeg kommet hjem fra bursdagen. Det var gøy. Jeg har ingen bilder, men Frida tok noen bilder så skal kopiere fra hennes bilder. Men de bildene kommer ikke i dette innlegget. Vi bowlet bare. 

Nå skal jeg snart dra en liten tur på butikken og kjøpe godteri.

Ha en fin dag ♥ Her er dagens bursdagsoutfit:

Hva synes dere?

Stallen så bursdag

Heia!

Nå snart skal jeg tilMarlene. Vi skal på stallen en tur. Når vi er ferdige der, så drar vi hjem til meg og Ordner oss til bursdag klokken 3. Gleder meg kjempe mye! Bursdager skal være i bowlinghallen!

Dette ble et raskt innlegg. Må spise nå!

Ha en fin dag ♥

Gammlet bilde fra en bowlingbursdag!

Hva synes dere?

Innkjøps video

Hva synes dere?

1. Februar

Heia!

Nå sitter jeg og slapper av etter skolen. Det var en morsom skoledag. Først hadde vi svømming. Vi skulle ta svømme merker denne ganger. Vi skulle enten svømme 20 lengder (500 meter) eller 40 lengder (1000 meter). Jeg svømte 26 lengder. Etter vi var n. ferdige med svømmingen så dro vi til skolen igjen. Vi hadde fysisk fostring. Vi gjorde litt forsellig.

Senere i dag skal jeg kanskje på shopping. Enten med Frida eller med Marlene. Er ikke helt sikkert ennå. Nå er det endlig helg ♥ Imorgen skal jeg i bursdag til en gutt i klassen. Vi skal i bowlinghallen. Gleder meg!

Ha en fin dag og en fin helg ♥

Hva synes dere?