januar 2014

Pizza- kveld

Heia!
Etter skolen dro jeg til Solveig. Sofie var der å. Vi dro til senteret og handlet litt. Det var morsomt å få være med solveig igjen. Nå skal jeg, Gunnar og Synne spise pizza og se norske talenter!

Ball

Heia!

I dag har jeg vært på skolen. Vi hadde norsk, matte, gym og musikk. Når jeg kom hjem stekte jeg meg pannekake. Nå er jeg skkuratt ferdig med leksene. Snart skal jeg ta bussen til marlene. Vi skal på ball i dag. Gleder meg. Nå er det ett år siden jeg har vært på ball så det blit morsomt. 

me and mallis.

Skøyte dag

Heia! 

I dag sto jeg opp klokken 6 for å dursje. Nå har jeg laget te og kakao og skal snart spise runstykker. I dag skal jeg på skøytebanen med hele skolen. Vi slutter også en time tideligere. Så da får jeg litt lenger tid til tante. Gleder meg til å se tante og Bounty. Desverre har tante blitt syk så jeg kan ikke ri. Hvis du leser dette tante så må jeg si: God bedring.

Håndball-dag

heia!

I dag har bare vært den perfekte dagen på uken. Med en gang jeg kom på skolen hadde det ringt inn, så jeg skyntet meg å skifte og sprang inn i gymsallen. Vi oppvarmed ved å ta noen pastinger. Etterhvert begynte vi og spille. Det var veldig artig å få spille litt håndball igjen. I tredje timen hadde vi fritime. Da gjorde jeg noen lekser. Og i de to siste timene hadde jeg gym igjen. Da spilte vi litt håndball igjen. I morgen skal jeg på stallen igjen. Gleder meg.

Gleder meg til i morgen

Heia!
I helga har jeg ryddet, laget mat, spilt fotball og wii og ventet på at det skal bli mandag. Grunnen til at jeg gleder meg så mye til imorgen er fordi i do to første timene har vi gym, så i tredje timen har vi fritime. Så i de to siste timene har jeg gym igjen. I dag har jeg vasket og ryddet rommet mitt. Har bytter litt på tingene, og jeg blir mer fornøyd med rommet mitt. Nå har jeg veldig lyst til å bytte ut to av møblene mine med denne:

Det er en kjempe fin komode fra bohus, bare vis jeg hadde fåtg byttet ut den med to andre møbler som jeg har på rommet, så har jeg blitt kjempe glad!

Skole dagen i dag

Heia!
Sorry for dårlig blogging. Glemmer bloggen av og til. I dag var jeg på skolen som alltid. Vi startet med agora språkbok, så hadde vi engelsk. Så var det friminutt. I tredje timen hadde vi matematikk. Så var det friminutt. Da klarte en elev å kaste en basketball i ansiktet mitt sånn at brillene traff asvalten og nå er ene pinnen (eller hva jeg skal kalle det) som holder brillene på plass knukket rett av. Så i fjerde timen hadde vi gym. Vi trente på handball siden vi skal være med å spille på en håndballkamp. Så hadde vi musikk i de to siste timene.

Meg og frida?

Dagen i går

Heia!
I går etter skolen tok jeg og Marlene bussen opp til tante. Når jeg kom gikk jeg og Marlene inn og spiste litt. Etterhvert kom tante jeg og jeg og Marlene skiftet og gikk inn i stallen. Jeg startet med å maks boksen hans og gi hestene middag. Så fylte jeg høy og ordnet kraftfor. Så fylte jeg vann. Etterkvart leide jeg inn bounty å striglet han i boksen. Så leide jeg han ut på ridebanen. I starten var han litt sta, men på slutten gikk det fint. Skal til han på tirsdag i gjen.

Natta

Heia!
Skal legge meg, men tenkte jeg kunne blogge litt først. På fredag låg solveig over til meg. Vi lagde noe kjempe godt? i dag har jeg vært på isbanen. Det var morsomt. Men var alene helt til malena kom. Snakkes

Deseren jeg og solveig lagde

I dag

Heia!
Sorry for dårlig blogging. Har mye å gjøre å glemmer bloggen. Nå sitter jeg å spiser sodd etter en lang dag. I dag var jeg først på skolen. Vi gjorde ikkd noe spesielt egentlig. Etter skolen ble jeg med frida hjem. Vi skulle ta halv fire bussen til futura, men den kom ikke. Vi fikk sitte på med en lærer. Vi har handlet mye. Vi snakkes

Beste dagen

Heia!

I dag har vært en fantastisk dag. Jeg dro til tante klokken halv tolv. Tante måtte gjøre noe så jeg ble hjemme til henne. Jeg så litt på tv. Etterhvert så jeg at Marlene hadde kommet. Jeg tok på meg ride klær og gikk i stallen. Hun har nemlig fått ny hest (sin egen), han heter sofus (jeg og marlene har ridd han før har ridd han før). Vi ventet på tante, men  etter hvert så kom hun. Da stelte vi hestene og gikk ut på ride banen og ridde. Jeg ridde Bounty, og foresten har jeg fått han på for. Er så utrolig glad. Gleder meg til å begynne å ha han.

Elsker deg Bounty♥

Firework