januar 2013

Trening + taco

Heia!

Grunnen til at jeg ikke har blogget tidligere i dag er fordi jeg har akkurat kommet hjem fra trening. Det var gøy. Vivarmet først opp. Så brukte vi airtrack. Vi øvde også på hva vi skulle gjøre i saltokonkurranen i neste uke.

Idag var jeg på skolen. Vi hadde mat&helse. Vi lagde noe godt. Vi vart ferdig før skolen slutta så vi fikk dra ut en tur. Det var gøy ♥

Nå sitter jeg og slapper av og skal ordne meg taco ♥ Ha en fin kveld videre!


Savner! Creta 2012

Hva synes dere?

Rydder..

Heia!

Tenkte jeg kunne poste inn et innlegg. Nå sitter jeg og å hører på musikk. Jeg tok meg en liten pause fra ryddingen. Har ikke så mye å skrive ♥

Synes?

Skoledagen min

Heia! 

Skulle egentlig blogge et innlegg i går kveld, men fikk liksom ikke tida til det! Trenger virkelig hjelp til bloggforslag!

Da har jeg nesten akkurat kommet hjem fra skolen. Det var en stortsett grei dag. Vi gjorde ikke så mye egentlig. Bare så en sang forestilling egentlig, og litt av det vanlige da!

Nå sitter jeg snart spise og gjøre lekser. Har kjempe lite lekser. Veldig deilig egentlig. På fredagen skal jeg kanskje på shopping med Frida og sigrid (og kanskje noen flere). Men det er bare kanskje. Men vis jeg skal så kommer det en innkjøps video!

Ha en fin dag videre ♥

Hva synes dere?

Øyenlegen

Heia!

Da har jeg akkurat kommet hjem fra skolen. Tenkte jeg skulle poste inn ett innlegg før jeg begynner med lekser. Det var en grei dag på skolen. Var med Frida. Vi hadde en time gym. og den var helt grei. Siden den bare varte en time så ble gymmen ganske kort. 

Over til overskriften. Jeg tenkte jeg skulle fortelle hva jeg gjorde i går siden jeg ikke var på skolen. Som dere sikkert skjønte så var jeg til øyenlegen. Jeg og mamma dro dit i kvart på ti tiden. Når jeg var inn til øyenlegen, så fikk jeg dråper. Etter hun tok dråpene inn i øyet mitt. Ba hun meg og mamma dra ut en tur i 40 min. Dra dro vi på en kafe. Når øyepupilen begynte og bli kjempe stor (pga dråpene jeg tok) så jeg nesten ingenting. Så når de 40 minuttene var ferdig dro vi tilbake til øyenlegen. Hun sa ikke noe spesielt.

Ha en fin dag ♥


Se så stor øyepupilen min ;P

Hva synes dere?

Liten innkjøps video

Hva synes dere?

bloggtips

1. Teksten.

Sørg for og ha en så ryddig og fin tekst som mulig. Prøv og få så lite skrivefeil som mulig (noe jeg må bli flinkere på). Ikke ha for mange hjerter og smilefjes siden da ser teksten så rotete ut.

2. Bilder.

Prøv og få nye bilder på hvert innlegg. Ikke legg ut gamle bilder, fordi vis dere gjøre det blir bloggen din veldig kjedelig.

3. Oppdatering.

Sørg for og blogge 1-3 ganger daglig eller flere. Men ikke blog så ofte at folk ikke rekker å lese de!

4. Konkurranser.

Dere må ha litt konkurranser. Sånn at det blir morsomt å lese bloggen!

5. Videoer.

Legg til videoer en gang i uke eller noe sånt. Så blir det mer spennende!

6. Design og header.

Ikke ha det samme designe hele tiden. Samme med header. Det blir mere overaskende vis du skifter hvert halvår eller noe sånt!

7. Spørrerunder og linkerunder.

Ha noen spørrerunder og linkerunder. Da får leserne dine lesere spørre noen spørsmål til deg!

Hva synes dere?

Blogger jeg leser


Jeg leser L0ve.blogg.no. Hun heter Erica. Hun er fra Trondheim. Hun er en flink blogger. Hun er norgeskjent i å blogge. Hun driver med cheeleading. Denne blogen ambefaler jeg!


Dette er Trude (missofi.blogg.no). Det er foresten store søstra mi. Hun er fra Ulstein. Hun er ganske ny på å blogge, men har allerede over 100 lesere. Denne bloggen har mange fine bilder. Denne bloggen anbefaler jeg også!


Dette er Betina (betinabf.blogg.no). Hun er også norgeskjent i blogging. Hun blogger hver dag og har en fin og ryddig blogg. Denne bloggen anbefaler jeg!


Dette er Anna (mammatilmichelle.blogg.no). Hun blogger om livet sitt etter hun fødte michelle. Hun ble gravid når hun var 14 år. Hun er også norgeskjent. Og har veldig fint design. Denne bloggen anbefaler jeg.


Dette er frida (xfridax.blogg.no). Hun har en fin blogg. Veldig fint deign. Hun blogger som regels om hester. Denne bloggen anbefaler jeg også!


Dette er Marlene (marlenebjerkelund.blogg.no). Hun har en fin blogg. Blogger nesten hver dag. Hun holder på med hest og turn. Denne bloggen anbefaler jeg også!

Leser flere som f.eks. xxhorseloverxx.blogg.no!

Leser du noen av disse bloggene?

Videoblogg

Hva synes dere?

Redigerte bilder

Synes?Åpen dør

Heia!

Da er det lørdag. Jeg skal snart spise frokost. Akkurat nå sitter jeg bare i sengen å ser på tv. I dag skal jeg ikke så mye egentlig.

I går var jeg på åpen dør. Det var kjempe gøy. Fikk se mange av vennene mine der. Vi var i turnhallen. Jeg turnet mye og snakket med folk. Dette var første gangen jeg var der. 

Her er bare ett bilde:

Hva synes dere?

Helg igjen da

Heia!

Da er det endelig helg. Det har vært en lang uke, men samtidelig har uke godt fort. 

I dag var jeg på skolen. Vi var først på svømming. Vi kom hjem til et maten. Vi hadde også fysiskfostring. Der var vi først ute og hoppet tau. Og når vi var ferdige med og hoppe dro vi inn og spilte durdsball (vet ikke hvordan det skriver.

Senere idag skal jeg og Marlene på åpen dør. Jeg skal også se idol. Men jeg tar det opp.  


Hva synes dere?

 

dagen min

Heia!

Sorry for at det ikke har kommet ett innlegg før idag. Det er bare at i det siste har det vært litt travelt og mye som måtte gjøres pluss skolearbeid så derfor kommer det sene innlegg for tiden.

Idag har det vært en veldig fin dag. Først var det skole. Og overraskende nok var det en grei dag. Hadde mat&helse. Der lagde vi fiskegryte. Det smakte bacalao. Og selv om jeg HATER bacalao var det faktisk litt godt. Etter skolen ble jeg med Marlene hjem fra skolen. Vi dro på trening. Det var kjempe gøy på trening. Vi øvde oss på salto. Vi øvde i tre forskjellige grupper. En gruppe på ''air track''. Og den andre i svampebassenget. Og den tredje på trampett. Og når jeg kom hjem måtte jeg gjøre lekser.

Foresten som jeg har skrevet i tidligere innlegg så tok hele klassen sprøyte idag. Selv om jeg hater sprøyter. Så var denne faktisk ikke noe vond. Det var bare litt ondt når jeg var ferdig. Men det var ikke noe ondt å ta den :D

Ha en fin kveld videre ♥

Hva synes dere?

Gruer meg til i morgen

Heia!

Nå har jeg akkurat dursjet. Har vært på stallen. Det var veldig koseligt. Hadde spon over hele meg når jeg kom hjem. På stallen ridde vi, makket i boksen, fylte høy. Og før vi begynte med alt det fikk vi boller av tante.

Over til noe helt annet. Vis du leser overskriften står det veldig tydelig at jeg gruer meg til imorgen. Og det er derfor vi skal ta sprøyte. Og vi skal snakke med helsesøster om mye forskjellig. Håper bare sprøyta ikke er lang. Hater virkelig sprøyter. Synes de er så ekkle og onde. 

Skal snart se idol nå så ha en fin kveld videre ♥

Jeg tok noen få bilder fra stallen idag som dere skal få se:

Hva synes dere?

Anbefaling av sanger

Heia!

Skal snart gå til busstoppet. idag på skolen skal vi ikke noe spesielt. Idag skal jeg bli med Marlene på stallen. Tenkte jeg bare kunne poste inn et innlegg vis ikke kommer det ikke før i kveld. 

Her er sanger som jeg hører på nå for tiden: 

Avril lavigne- when your gone 

Jessie j- Nobody's perfect 

Taylor swift- i knew you where trouble

Hva synes dere?

Bilder fra i går

Heia!

Sorry for at jeg ikke blogget mer enn en gang i går. Jeg hadde ikke tid. Jeg var først på stallen med Marlene, så spite vi, så dro vi på trening. Treninga gikk veldig bra. Jeg skal begynne på minitropp. Det var veldig gøy der.

Jeg er veldig glad fordi på lørdag hadde jeg 32 lesere og var på nr 18 plass på topplisten over Kristiansund.

Over til noe annet. Jeg gruer meg ganske mye til torsdag. Siden vi skal ta vaksine (sprøyte). Og en av de tingene jeg er mest redd for er sprøyter. Men jeg håper det går bra.

Her er bilder fra i går:Hva synes dere om innlegget?

Travel mandag

Heia!

Dette blir et veldig kort innlegg siden jeg skal snart på skole. Poster bare inn ett innlegg nå siden dette er en travel mandag så jeg tror at dette blir det eneste innlegget idag. Snart nå skal jeg på skolen. Og når vi er ferdig der så skal jeg bli med Marlene på stallen. Og når vi har vært der skal vi gjøre lekser. Så skal vi på trening. Skal kanskje begynne på minitropp. Ha en fin dag!

Hva synes dere?

Romvideo

Ta på 720px for bedre kvalitet!

Hva synes dere?

Molde

Heia!

Da er det søndag. Og idag skal jeg til Molde med mamma, Synne og Gunnar. Vi skal besøke mimmi og morfar. Siden på fredag hadde mimmi bursdag så vi skal feire det da. Jeg vet ikke helt hvor lenge vi blir, men når jeg er ferdig og skrive dette innlegget så skal jeg filme rommet mitt og redigere romvideoen som ble spurt om, så den kommer kanskje ut i kveld, men jeg er ikke helt sikker. Her er dagens outfit:

Skjorte Cubus Bukse Cubus

Hva synes dere?

Stallen med Marlene

Heia!

Nå sitter jeg og Marlene og slapper av. Vi har vært på stallen. Marlene har en hest på for og jeg blir med hver gang og hjelper til og rir. Jeg og Marlene ridde et lite stykke helt til hesten ville snu. Når vi kom til stallen etter rideturen så koset vi med hesten i boksen. Jeg skulle hoppe opp på hesten i boksen og Marlene skulle hjelpe meg, men når jeg hoppet fikk jeg litt stor fart og fløy over hesten.

Jeg og Marlene har ikke planlagt noe spesilet idag. Men det kommer kanskje et innlegg i kveld.

Ha en fin dag videre ♥

Bilder tatt av Marlene!

Hva synes dere?

Dagen idag

Heia!

Da er det lørdagsmorgen. Klokken halv 11 skal mamma kjøre med til Marlene. Gleder meg veldig mye. Senere når jeg kommer hjem fra Marlene så skal jeg se ''Hver gang vi møtes'' på tv2. 

Imorgen skal jeg i Molde for igår så hadde mimmi bursdag. Så vi skal feire bursdagen hennes. Vi skal spise pizza. 

Men jeg har egetlig ikke så mye å skrive. Men vis jeg rekker kan jeg filme rommet mitt idag å lage en rom video. Ha en fin lørdag ♥

Hva synes dere om bildene?

Svar på spørsmålsrunden min

Hva synes dere?

Helg

Heia!

Da har jeg akkurat kommet hjem fra en fin skoledag. I første timen hadde vi svømming. Så snart det ringte inn hoppet vi inn på bussen og kjørte til badeland. Der svømte vi noen lengder og stupet litt. Vi kom hjem til maten. Etter det var det stor friminutt. Når det ringte inn så skulle vi ha fysiskfostring, men istedet for å være inn dro vi ut en tur og sparket fotball. Så i siste timen hadde vi Engelsk. Vi hadde gloseprøve og det gikk veldig bra.

Denne uken har gått utrolig fort. Den gikk kanskje ekstra fort siden jeg var syk. Men det har vært en fin uke. Foresten så er jeg på nr. 27 på topplisten av Kristiansund. Så takk til alle som leser og kommenterer.

Idag skal jeg ikke så mye. Skal bare slappe av. Kanskje jeg kan svare på spørsmålsrunden senere idag. Spurte Frida om jeg skulle svare på video eller i innlegg og hun ville at jeg skulle svare på video, men dere kan kommentere spørsmål og om jeg skal svare på video i dette innlegget. 

Nå vil jeg bare ønske dere en kjempe fin helg, så snakkes vi senere i dag ♥

Hva synes dere?

Grunnen til sløv blogging

Heia!

Ja, jeg vet at i det siste har det vært sløv blogging. Har bare vært veldig opptatt og desverre ikke hatt tid til og blogge. Har det travelt resten av uka, men hver da skal det komme ett innlegg. Idag var jeg på trening og siden den begynner så tidlig har jeg ikke tid til å blogge. Men nå har jeg fått fire kommentarer og er kjempe fornøyd. Tusen takk til alle som har stilt. Ha en fin kveld videre ♥

Hva synes dere?

Spørrerunde

Heia!

Ble hjemme fra skolen idag og. Jeg føler meg mye bedre enn det jeg var i går, men for å være sikker på om jeg var helt frisk så ble jeg bare hjemme idag. Uka blir litt forandret enn det jeg skrev i tidligere innlegg. Vi drar ikke til Molde på lørdag, men vi drar på søndag. Og på lørdag blir jeg med Marlene hjem. Men over til noe annet. Nå har jeg tenkt til å ha en ny spørrerunde. Det har jeg ikke hatt på en god stund. Jeg håper virkelig jeg får mange spøremål. Å dere kan også kommentere om dere vil jeg skal svare på video eller i innlegg. Ha en super fin dag videre !

Still i vei!

Syk

Heia!

Sorry for at jeg ikke har blogget idag. Har vært så slapp og ble svimmel vis jeg reiste meg. Idag har jeg bare lågge på sofaen og sett hjemmevideoer, Jeg dro ikke på skolen idag. Er fortsatt syk, men tenkte at jeg bare kunne poste inn et innlegg. Skulle egentlig bli med Marlene hjem fra skolen idag, men det ble det ikke noe av. Ha en fin kveld videre!


Gammelt bilde.

Er dere syk?

Planer for uken

Heia!

Idag har jeg gjort lekser for hele uken så det er veldig herlig å tenke på. Idag ble jeg Marlene hjem og vi dro på stallen og ridde litt. Det var utrolig gøy, men nå skal jeg skrive hva jeg skal i uken fremover.

Tirsdag- blid med Marlene på stallen.

Onsdag- blid med Marlene på stallen.

Torsdag- Turning for første gang i 2013.

Fredag- blogge og slappe av.

Lørdag- Kanskje dra til Molde

Søndag- Blogge og slappe av.

Hva skal dere i uken?

Søndagen min

Heia!

Imorgen er det skole og jeg gleder meg ikke noe spesielt. Men jeg skal bli med Marlene på stallen så det blir gøy. Først idag gikk jeg, Bente og Pappa en runde rundt omsundet. Og nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra trening med pappa. Idag hadde vi også muffinsbaking siden vi fikk et lite beøsk. Ha en fin kveld ♥

Hva har dere gjort idag?

Svar på linkerunden

Heia!

Nå har jeg tenkt til å svare på linkerunden. Og de 2 som vinner er noen som har jobbet med bloggen sin og tar den veldig seriøst. Den ene bloggen som jeg vil linke er:

Dette er anna. Hun har en fin og ryddig blogg. Hun oppdaterer ofte og har samme størrelse på hver enkelt bilde. Bloggen henner er HER.

Og dette er Frida. Hun har bra tekst og fine bilder på bloggen sin. Hun hadde sluttet en periode, men fikk seg fort mange lesere igjen. Hun har startet med flere videoer. Av og til blogger hun ikke så mye. Men det er fordi hun jobber også mye med hester. Så da har hun ikke tid. Bloggen hennes finner du HER.

Hva synes dere om bloggene?

Ute grilling

Heia!

Nå har pappa, Bente, Robert, Marlene, Kristine, Synne og jeg vært ute å grillet. Vi grillet pølse. Det var litt kalt så derfor dro barna inn. Jeg tok noen bilder med ipoden min. For resten av dagen har jeg ikke mye planer. Har ikke mye mer å skrive. Ha en fin dag videre og en fin helg ♥

Hva synes dere om bildene?

Kvelden min

Heia!

Som dere vet sover Kristine og Marlene (søskenbarna mine) over til meg. Vi har sett på en film som heter ''storm''. Imorgen skal jeg, Marlene, Kristine og forhåpentligvis Synne. Så jeg kan sikkert legge ut noen av bildene, men nå skal jeg og Marlene spille. Foresten så svarer jeg på linkerunden min på søndag. Vis du vil bli linket så er innlegget linket HER.  Ha en fin kveld ♥

Hva synes dere?

Helg

Heia!

Da er det endelig helg. Da har vært en fin uke. Den gikk overaskende fort. Idag skal Kristine og Marlene sove over. Vi skal kanskje se en film og kose oss meg litt godis :D Nå sitter vi å slapper av etter en skoledag. Igår var jeg på ball. Det var artig, drykt, spennende og trist. Det skjedde noe som jeg ikke hadde forventet. Plutselig så gikk brannalarmen. Så kom brannbilen og alle barna måtte stå ute og fryse. Men det var utrolig arit å få se igjen alle vennene mine. Ha en fin helg ♥Her er noen bilder fra torsdag:


Glad i deg Emma!


Glad i deg Frida!


Jentene mine!

Var du på ball igår?

Nyttårsball

Heia!

Nå sitter jeg atmed Frida. Vi er akkurat ferdige med leksene. Klokken fem skal vi begynne og orde oss. Gleder meg utrolig mye (ja, vet jeg har skrevet det mange ganger). Nesten alle vennene mine som jeg kjenner skal dit. Jeg skal ha med meg 100kr. Som sakt så tar jeg kanskje bilder derfra. Men uansett så kommer det noen nye bilder. Fordi vi (Og det vil si meg, emma, Marlene og Frida) tok noen bilder idag på skolen. Ha en fin dag videre ♥


Bildet er tatt av Frida♥ (Bildet er © Copyright, det betyr at dere ikke kan kopiere eller lagre det)Skal dere på ball?

Raskt innlegg

Heia!

Det blir et super kort innlegg siden jeg må bakke tinger som jeg skal ha på meg på ballet idag. Gleder meg utrolig mye. Gleder meg til å se alle vennene mine. Kanskje kan jeg ta noen få bilder fra ballet, men det er bare kanskje. Tror dette blir det eneste innlegget idag. Ha en fin dag ♥

Husk linkerunden!

Ser fram til imorgen

Heia!

Idag på skolen så vi en film som het ''Ulve sommer''. Den var utrolig spenende og trist. Grunnen til overskriften er fordi først skal vi på skolen. Og da skal vi ha mat&helse og da skal vi lage skolebrød. Og når skolen er ferdig så skal jeg blir med Frida hjem og vi skal ordne oss til ball. Gleder meg utrolig til å se alle vennene mine. Ha en fin dag ♥

Husk linkerunden!

Linkerunde

Heia!

Nå er jeg hjemme hos Marlene. Vi skal snart gjør lekser. Dagen på skolen var veldig lang. Nå har jeg tenkt til å ha min første linkerunden. Det eneste du må gjøre er å kommentere hvorfor du fortjener å vinne. Foresten vil jeg takke for at dere leser bloggen min og kommenterer den. Igår fikk jeg mange kommentarer å det er jeg veldig glad for. Jeg linker 2 blogger.

Hvil dere vinne?

Dagens outfit

Heia!

Dette blir et raskt innlegg siden jeg skal snart på skolen og jeg vil spille ''fly like a bird'. Det eneste jeg kommer på som vi skal gjøre på skolen er gym. Det kommer ett innlegg i 3 tiden, siden jeg slutter ikke på skolen før to, så må jeg ta buss (som tar en alvtime) og jeg må gjøre lekser. Men her er dagens outfit.

Genser er fra Ginatricot, bukse er fra Cubus¨

Hva synes dere?

Sen middag

Heia!

Nå har jeg web med frida. Vi hr såtte i 1 time å spilt ''fly like a bird'. Idag var jeg på skolen. Å det var en lang skoledag. Håper dagen på skolen imorgen blir litt bedre. Idag skal vi spise middag. Det ble en ganske sen middag idag. Vi skal spise pizza kokken 8 ca. På torsdag skal jeg på nyttårsball. Gleder meg. Skal henge med Frida (HER), og ida. Ha en fin kveld ♥


Me and you forever. Kjempe glad i deg ♥

Skal dere spise sent?

Favoritter 2012

Klippet ble spilt inn på mandag.

Hva synes dere?

Søndag

Heia!

Nå sitter jeg og Marlene på pc'en. Idag skulle vi egentlig møte noen, men det ble det ikke noe av. Nå har jeg fått meg ny header. Tusen takk Frida (Link HER). Jeg ble utrolig fornøyd med den. Imorgen er det skole og gleder meg ikke noe spesielt. I uka framover skal jeg og noen andre på shopping. Så da kommer det en video. Imorgen kommer det en video av mine favoritter 2012, men den ble spilt inn på fredag bare så dere vet det. Ha en fin dag videre ♥


min nye header.

Hva synes dere om headeren? 

Dagens antrekk

Bukse Cubus Genser Lindex

Hva synes dere?

Innkjøp- video

Hva synes dere?

Bloggen min

Heia!

Nå trenger jeg hjelp av dere der ute. Jeg trenger ny header. Som dere ser på headeren min nå så er den ikke så bra. Jeg laget den for morro skyld siden hva så lei av å se den gamle. Så kommenter i kommentar felte nedenfor. Foresten har jeg tenkt til å ta ''Dagens outfit'' hver dag, men hva synes dere om det? Kommenter gjerne også vis dere vil at jeg skal blogge om noe. Jeg skal prøve å få så bra blogg som mulig nå. Så jeg skal blogge hvertfall to ganger idag. Å takk til dere som leser å kommenterer. Jeg er virkelig glad for at dere leser bloggen min. Det er dere som inspirerer meg til det. Å hjelp meg å lage header. Lag en til meg så legg meg til på skype å send meg bilde, jeg heter vildesbjerkelund på skype. Ha en super fin dag ♥ Her er eventuelle bilder dere kan bruke til headeren:

Kan dere lage header til meg?

Videoblogg

Hva synes dere?

Dagens outfit

Heia! 

Idag var det skole og det var helt ok. Engentlig så var det ganske kjedelig, men vi hadde en artig time da. Deilig med fri igjen. Nå er jeg på besøk til charlotte (HER). Vi har ikke lagt noen spesielle planer, men etter jeg har blogget skal jeg filme henne. Jeg skal bli her til klokken 10. Her er dagens outfit:

Bukse Cubus Genser Cubus

Synes om outfite?

Mine nyttårs-forsett til bloggen

Heia!

Idag var det skole igjen da. Det var en grei dag. Men det var litt kjedelig i mat&helse, fordi jeg, Charlotte og Emma måtte rydde å organisere bøker i bibloteket. Men i slutten fikk vi sotte på dataen. Idag ble frida med meg Hjem (Link HER). Jeg tror nok ikke vi kan ut forde det er dårlig vær. Ha en fin dag ♥

1. Blogge litt mere om dagen.

2. Ha flere videoer på bloggen.

3. Ta nyere bilder.

4. Ha flere spørrerunder og linkerunder.

5. Ha flere innlegg som handler om outfite mitt.

6. Gjøre flere ting som dere vil.

7. Lage flere favoritt videoer.

8. Ha flere innkjøps videoer.

Hva synes dere?

Black and white

 

Hva synes dere?

Nyttårsaften- video

Hadde dere en fin nyttårsaften?