Heia!

10 dager siden sist. Jeg fullt og helt klar over at jeg ikke har blogget så mye den siste tiden. Etter at jeg har begynt på ungdomsskolen og konkurranse partiet har ukene mine vært fulle av planer. Det eneste jeg gjør på hverdagene er å trene, gjøre lekser og være litt med venner. Det er altså grunnen til at jeg ikke blogger så mye. Men siden bloggen min er over 3 år har jeg ikke hjerte til å si at jeg slutter helt. Vi kan vel bare si at jeg blogger når det passer meg, og når jeg får tid. Men håper på at jeg snart får mere tid.Heia!
Nå husker jeg ikke sist jeg har blogget. Tror det aldri har gått så lang tid siden jeg har blogget. Men jeg føler jeg ikke har så mye å blogge om, når praktisk talt alt jeg gjør er å  dra på trening og skolen. Men kan jo fortelle litt om i går når det først kommer et innlegg. Igår var jeg, synne, pappa, Christer og Bente på slalom i Surnadal. Det var super koselig.Heia!
Da vil jeg nok engang beklage for at jeg ikke har blogget på lenge, men siden det snart er jul har jeg hatt mye annet å tenke på. Gleder meg så utrolig mye. Imorgen er det allerede lille julaften. Som vanlig pleier vi å pynte treet, men vi pyntet det allerede i går. Men imorgen skal vi legge under gavene. Jeg er så utrolig spent på hva jeg får i år. Kan nesten ikke vente. I morgen drar jeg også en tur til pappa fordi jeg skal ferie jul med mamma. Jeg håper alle får en fin kveld videre!
 

Jeg er med på konkurranse partiet (den siste dansen)
Heia!
Som dere vet hadde turnforening et juleshow i braathallen. Det var super koselig. Dette  var mitt første  show med konkurranse partiet og det gikk kjempe bra. Det var utrolig mange som kom å så på. Jeg var faktisk i hallen fra klokken 09-20. Når jeg kom dit så skulle vi flytte turn matta, så begynte alle partiene å trene. Men tiden gikk veldig fort. Etter showet ble jeg intervjuet av tk. Snart kommer det også en video fra turn showet. Gled dere.
Heia!

Da har det endelig den siste og beste måneden av året kommer, desember. Er så utrolig koselig å få julestevning igjen. Dessverre har jeg ikke hatt verdens beste start. Jeg har vært hjemme fra skolen disse to skoledagene. Jeg har følt meg ganske sliten og ikke helt i form, men det har ikke vært så ille. Da jeg var hjemme så jeg på ''jul i blåfjell'', lagde meg mat og drakk te. Tilbake til julen. Jeg har også fått åpnet to luker fra trolig verdens beste julekalender. Jeg har ''the body shop'' jule kalenderen. Så langt har jeg fått en håndkrem og en neglefil. Gleder meg til å se hva mer som kommer.

 

Sånn ser kulekalenderen ut.

Hvilken julekalender har dere?

Er dere syk?

Heia!
Jeg har glemt og postet et innlegg. Har det så travelt at jeg rekker nesten  ikke å blogge. Nå har det hvertfall blitt helg igjen,  noe som er utrolig godt.  I morgen skal jeg sove over til verdens beste tante. Er ikke helt sikker på om jeg skal ri eller ikke, men det får vi se. På søndag drar jeg til mamma. Jeg regner med at jeg skal pynte litt til jul fordi det er 1. Desember på mandag. Gleder meg så utrolig mye til å påse kalender luker å se julepresangen som går. I neste uke skal jeg også ha juleshow med turninga. Dette showet blir veldig spesielt fordi det blir førte gangen min der jeg opptrer med konkurranse  partiet. Gleder meg så utrolig mye. Håper alle har hatt en super fin uke og får en super fin helg.
Heia!
I dag har vi hatt tentamen og ble ferdig tidligere enn vanlig på skolen. Derfor dro jeg og venninen min Ingvill til stallen. Det har vært super koselig. Vi tok først og hentet han, striglet han og salet han opp. Så gikk vi ut å ridde. Han var super snill som alltid. Nå sitter vi inne og slapper av med tante. Senere drar vi hjem og spiser. Det har vært helt supert.
Heia!
I lekse har jeg fått en oppgave der jeg skal lage en sunn frokost til hele familien. Det gjorde jeg nå. Vi er akkurat ferdig og spise og det var kjempe godt. Vi spiste masse sunt & godt!

I dag skal jeg til stallen og jeg skal ha med meg bestevennine min Frida. Hun skal ta med kameraet sitt så skal vi ta litt bilder. Mest sannsynelig kommer bildene ute her. Ha en super fin helg ♥
Heia!
Igjen vil jeg beklage for at jeg ikke har blogget på lenge. Dette sier jeg sikkert hvert eneste innlegg. Men jeg har det så travelt og jeg prøver å få tid til bloggen, men det er veldig vanskelig. Jeg vil på en måte ikke slutte. Men problemet er at jeg har ALT for mye annet å tenke på. Skal blogge fremover da jeg får tid.

Bare et tilfeldig bilde.
Heia!
Nå må jeg bare VIRKELIG beklage for at jeg ikke har blogget på lenge. Det er bare så fort gjort å glemme bloggen når jeg har så mye lekser og trening jeg må tenke på. Når jeg først nevner trening så var jeg der på fredag. Jeg lærte meg 2 nye triks. For å se det kan du følge meg på turn brukeren min på insta som heter @gymnastics_vilde.  På treninga er det også fokus på konkurransen som kommer i november. Er utrolig spent. Imorgen skal jeg på trening igjen og jeg gleder meg!
Heia!

Da har det endelig blitt høstferie. På lørdagen kom søsteren min og kjæresten hennes Marcus på besøk. De kom i 8 tiden så vi rakk ikke å gjøre så mye. Men på søndag dro vi på treningsenteret rett etter frokosten. Det var super gøy. Jeg trente turning & styrke. Så feiret vi Synne (søstra mi) sin 15 års dag. Etter det dro vi ut om kvelden og lette etter geocache. Det var kjempe gøy. Vi fant 4 poster. I morgen drar jeg til Ålesund. Det gleder jeg meg kjempe mye til. Håper alle får en fin høstferie ♥


Heia!

Jeg vet at jeg til vanlig er dårlig, men spesielt denne uka. Jeg har mye trening og lekser. Det har vært ekstra press på turninga fordi at på lørdag skal jeg være med i min første ordentlige turn konkurranse. Jeg skal konkurrere i frittstående, skranke, hopp og bom. Jeg er utrolig spent på om jeg klarer alt. Jeg tror nok jeg kommer til å være veldig nervøs. Men mest av alt gleder jeg meg mest, og dette skal bli kjempe artig! Heia!
I dag har jeg vært på besøk til Solveig. Først når jeg kom dit spiste vi pizza og så på skal vi danse.  Så bestemte vi oss for å bake cupcakes. De ble kjempe gode. Vi pyntet de og alt tok tilsammen 3 timer, men det ble vært det. Jeg har kost meg kjempe mye idag!
Da sitter jeg og venter på at idol skal starte. Jeg er spent på å se hvem som har kommet videre. I dag har jeg vært på trening og det gikk kjempe fint. Imorgen skal lærerne på et sånn kurs slik at hele 8'ende skal ha hjemmedag. Vi har fått noen oppgaver som skal gjøres innenfor en tidsfrist. Men jeg synes uansett det er mye bedre enn å være på skolen.

Bare et bilde fra helga. Elsker deg Frida!
Heia!

Da er en enda en skole uka unnagjort og det belønnes med en helg. I dag skal jeg få besøk av Ingvill. Det ser jeg veldig frem til. Vi skal sikkert finne på mye gøy. I morgen skal jeg i bursdag til bestevennina mi, Frida. Før jeg forteller om uka som kommer skal jeg skrive litt om treninga i går. Snart er det konkurranse her i Kristiansund som (partiet) skal være med på. Derfor er det fullt fokus på å få alle øvelsene på plass. I bommen så klarte jeg endelig nedhoppet mitt. Jeg tar bakelngsbro- så direkte baklengs salto ned. Og det gikk kjempe fint.

 

 

Jeg ser faktisk frem til uken som kommer, det er mye morsomt som skjer. Mandag har vi vanlig skoledag. Tirsdag har vi nasjonele prøver. Onsdag har vi helvettes løypa eller høstens vakreste eventyr som lærene kaller det. Torsdag skal alle elever være hjemme, men må gjøre en oppgave da. Og fredag tror jeg det er vanlig.
Heia!
I dette innlegget hadde jeg tenkt å skrive om helga. Eller egentlig bare søndagen. Klokken 11 ble jeg med tante, onkel, Solveig og Mats på dyregodagene. Det er alltid like koselig der. Vi så utrolig mange forksjellige dyr. Jeg kjøpte meg også litt småtteri i bodene som var der. Etterhvert dro vi hjem igjen. Jeg, Pappa, Bente og Christer dro ut med båten. Vi møtte faktisk på sikkert 100 delfiner.  Det var utrolig morsomt. De kjørte etter båten og hoppet. De var utrolig søte. Vi ble der en god stund. Så dro vi til en kafe og kjøpte oss noe. Det var en perfekt søndag vil jeg si.
Heia!
Da er det helg igjen. Uka har gått utrolig fort. Skole uka har egentlig vært veldig bra egentlig. Det har også vært en super fin treningsuke. I dag lærte jeg meg halvskru. I helga skal jeg på dyregodagene, og i morhen skal jeg møte noen venner! Ha en fin helg
Heia!
Beklager for lite oppdatering.  Det er fordi jeg trener mye og har lekser som må gjøres. Så jeg kommer bare til å blogge når jeg har tid. På fredag tok jeg hurtigbåten til Trondheim.  Når vi kom fram kjørte vi til mc donals og spiste.  Etter det dro vi til hotellet og var på rommene til vi la oss. Neste morgen spiste vi frokost på hotellet.  Etter det dro vi til hallen og begynte å trene. Vi trente i 6 forskjellige apparater.  Hopp, skranke, tømbling, fritstående, trempoline og bom. Vi trente først fra halv ni til et. Så hadde vi pause til tre. I pausen dro vi på senteret og shoppet. Så trente vi i i 2/3 timer til. Så dro vi på rommene og ordnet oss. Så gikk vi til peppes og spiste middag.  Neste morgen trente vi i tre timer. Derretter dro vi hjem igjen!

Jeg koste meg kjempe mye!
Heia!
De siste dagene har gått så utrolig fort.  Jeg har helt glemt bloggen.  De siste dagene hat værtfall vært kjempe brae. Jeg skal snart gjøre ferdig siste del av leksene. I morgen drar jeg til trondheim med turnpartiet. Jeg gleder meg kjempe mye. Vi skal trene og spise på restauranter.
Heia!
Sorry for dårlig blogging.  Har bare hatt det litt travelt med bursdagen min.  På onsdag hadde jeg bursdag. Jeg våknet opp av en gratulasjon fra pappa, så fikk jeg 2xu thigsten som jeg hadde ønsket meg. På skolen var det kjempe koselig og få høre gratulasjoner fra alle sammen. På ondag etter skolen dro jeg, mamma og synne til byen for å møte mimmi og morfar på peppes pizza.  Det var kjempe koselig. Jeg fikk faktisk hele 1000 kroner av dem i bursdagsgave. Det satte jeg kjempe stor pris på. På torsdagen feiret jeg voksenselskapet mitt. Det var kjempe koselig. Jeg fikk 1200 kr, 250 kroner (gavekort) på g-sport og noen små ting. Jeg ble kjempe glad. I dag skal jeg med Solveig på shopping og handle inn til bursdagsfeiringen min som skal være i morgen. Jeg gleder meg kjempe mye.
Heia!
Da har jeg startet på ungdomsskolen. Jeg trives kjempe godt. Jeg er fornøyd med klassen. Når det gjelder fagene er jeg også fornøyd. Jeg fikk begge førstevalgene mine. Jeg fikk spansk og fysisk aktivitet og helse. Så langt har jeg hadd det kjempe fint og jeg gleder meg til skolen. I morgen gleder jeg meg til ekstra mye for da har jeg nemlig bursdag. Ha en fin kveld videre.
Heia!

Jeg merker nå for tiden at jeg har så mye å gjøre at jeg ikke har tid til å blogge. Mister også på en måte blogglysten. Skal prøve så godt jeg kan med og fortsette med den, men det er ikke så enkelt akkurat nå. Men skolen starter i morgen, så kanskje det blir enklere å blogge når det en kommer rutine igjen.  Jeg håper alle har hatt en fin sommerferie.

Bye bye summer
Heia!

Om bare seks dager fyller jeg 13 år. Jeg gleder meg kjempe mye. Jeg har tenkt til å feire både voksen og barnebursdag. I barnebursdagen har jeg tenkt til å feire alene i huset til mamma og lage hjemmelaget pizza, brownies og oreo kuler. Overraskende nok gleder jeg meg mest til voksenbursdagen. Det er fordi jeg har ønsket meg mer ting enn penger, så jeg gleder meg til å se hva jeg får av familie, Nå er det også likefør skolestart. Jeg gruer meg litt til lekser og prøve, men jeg håper og tror det skal gå greit. 
Heia!
Jeg beklager for dårlig oppdatering. I går kom Solveig på besøk. Det var kjempe koselig. Vi spilte inn videoer. I dag er jeg også til Solveig. Skal sove til henne. Vi har vært og badet i dag. Vi har også vært en liten tur på futura.
Heia!

Sorry for dårlig blogging. Har det travelt så rekker ikke alt. Fra torsdag til fredag lå jeg til tante. Vi bestilte pizza og spiste godis. Det var kjempe koselig til henne. På fredag ble jeg hentet av pappa. Jeg skulle på trening. Det var en fin treningsøkt. I dag har jeg vært på båttur med pappa og Bente. Vi var litt rundt om kring. Vi badet og koste oss. 

Genser•shorts~ bikbok
Håper du likte videoen ♥
Heia!

I det siste har det vært utrolig fint vær her i Kristiansund. I går var det meldt at det skulle bli regn i dag og det ble det. Så vi benyttet gårsdagens fin vær med en tur. Jeg, pappa, Bente og Synne var en tur på Breilia. Det var en veldig fin tur. Etter det dro jeg, pappa og Synne og trente. Etter den lille treningsøkten bestemte vi oss for å kjøre til folga og hoppe i vannet. Det var deilig å få skjølet (?) seg ned litt. Men i dag kom som sagt regnet. Jeg har ingen spesielle planer i dag. Tror jeg bare skal slappe av. 

Er det regn hos deg?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.
katrineaastorpdesign.blogg.no


+ Legg meg til som vennArkiv


· Januar 2015 · Desember 2014 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013 · Juli 2013 · Juni 2013 · Mai 2013 · April 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012


Kategorier


· Blogg


Søk i bloggenLinker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / LayoutDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits